BCAA-Xpress (500 gr.)

 / 4.6 95 vélemény
Scitec Nutrition BCAA-Xpress 500 gr.
Ár: 7 590 Ft
7 990 Ft
Megtakarítás:400 Ft 5%
Egységár: 15,18 Ft/gr.
Íz:
ízesítetlen (natúr)
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA XPRESS

Esszenciális elágazó láncú aminosav ital

ITALPOR LEUCINNAL, IZOLEUCINNAL ÉS VALINNAL

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a leucin, az izoleucin és a valin, egy fontos csoportját képezik az aminosavaknak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy a táplálék-kiegészítők.

Az elágazó láncú aminosavak több, mint 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. A leucin, az izoleucin és a valin elengedhetetlen aminosavak, amelyek vegyes étkezési fehérje-forrásokból biztosíthatók. A BCAA-k bevihetőek étrend-kiegészítőként is, amely kifejezetten javasolt erőteljes edzés vagy fizikai munka körüli időpontokban. A BCAA XPRESS 2:1:1 arányban tartalmaz leucint, izoleucint és valint, és mivel italpor formában van, folyadékként fogyasztva gyorsabban tud felszívódni, mint egy tablettás formula. Továbbá, kényelmesen kortyolgatható edzés közben is.

Csuhai János, Team Scitec
Csuhai János
Testépítő, Arnold Classic Europe Amateur 2013 2. hely, Superbody 2013 Open bajnok
Team Scitec

Adagolási javaslat

Naponta 1 adag (7 g – 1 adagolókanál, ízesítetlen: 5 g – 1 adagolókanál) BCAA Xpress italpor elfogyasztása javasolt 250 ml vízben vagy egyéb folyadékban feloldva. Edzés előtt, alatt vagy azt követően, vagy pihenést megelőzően alkalmazandó. A bekevert italport hagyja egy ideig állni a legjobb feloldódás biztosítása érdekében.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-03-17
Szia. 15 éves vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy ebben a korban ajánlod-e már a BCAA-t? Bajom lehet tőle? Úgy gondoltam a szedését hogy edzés után belerakok 5 grammot a fehérjeturmixomba és úgy iszom meg. A válaszod előre is Köszi!

válasz
2017-03-20
Szia! Kifejezetten ajánlom az 5 g-ot edzés után a turmixodba. Vagy akár edzés alatt a vizedben is.

Vevővélemények

elég jó!
2015-02-27
Én tömegelésnél használtam mint amolyan plusz kiegészítő!


érezhetően mikor már égtek a karjaim és elszált az erő vártam egy 5 perc pihenőt (kb ennyi idő alatt ittam egy fehérjét) majd újra elkezdtem azt a gyakorlatot mit félbe szakítottam! hamar regenerálódik tőle az ember nem égnek a karjai, és nem megy el a kedve az edzéstől! az íze az valami iszonyat pocsék! :D de én mindig fehérjével együtt viszem be és így elnyomja azt a keserű ízt !még édesanyám is néha "meghúzza" pedig ő nem igazán edz de mivel munkahelyén talpon kell lennie és ezért fájni szokott a lába, és reakciója alapján mikor ezt issza utána enyhül a fájdalom!
Amennyire keserű annyira kiváló.
2015-03-11
Egy termék minősítése akkor jó ha kap hideget, meleget. Sajnos ez kifogott rajtam mert csak jó dolgokat tudok róla írni. Ezelőtt egy nap edzés egy nap pihenő kellett és izomcsoportonként min egy hét pihenő. Hát most a heti 6-al sem tudom megölni az izmokat. Nem gondoltam volna hogy ennyit segít és a regeneráló szó itt mit jelent. Emellett a formásodás és fogyás nélküli szálkásodásról nem is beszélnék. Az íze szörnyű de ahogy mondják mindenért meg kell szenvedni.
király cucc
2015-06-22
sziasztok az íze szar de kit érdekel színtiszta hatóanyag aki picit is komolyan gondolja ezt a sportot és nem finnyás díszpinty annak ez alap. én edzés közben szoktam kb fél liter vízbe 5-10 grammot tenni meg az edzés utáni turmixba. alap kiegészítő!