BCAA-X (330 kap.)

 / 4.9 15 vélemény
Scitec Nutrition BCAA-X 330 kap.
Ár: 6 640 Ft
6 990 Ft
Megtakarítás:350 Ft 5%
Egységár: 20,12 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA-X

Elágazó láncú aminosavak

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a leucin, az izoleucin és a valin, egy fontos aminosav-csoportot alkotnak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közt van, ami azt jelenti, hogy a test képtelen előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy táplálék-kiegészítők. Ugyanakkor, több mint 35%-át teszik ki az izom-építésben részt vevő proteineknek.

A Leucin, Izoleucin és Valin elengedhetetlen aminosavak, amelyek kevert étkezési proteinforrásokból bevihetőek, többféle forrásból. A BCAA-k bevihetőek étrend-kiegészítőként is, amely kifejezetten javasolt erőteljes edzést vagy fizikai munkát követően. A BCAA-X 2:1:1 arányban tartalmaz leucin, az izoleucin és a valint, és kényelmes, pontosan kimért, kapszulás formában!

Cedric McMillan, Team Scitec

Cedric McMillan
IFBB Pro, FIBO Power Pro 2013 Champion
Team Scitec

Használati utasítás

Naponta 1 adag (2 kapszula) BCAA X kapszula bevétele ajánlott edzés előtt, vagy pihenőnapokon lefekvés előtt.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-09-03
Üdv!

Sok hozzászólásban láttam, hogy írták hogy a por alapú bcaa költséghatékonyabb a kapszulánál!
Ha jól értelmeztem itt a leírást, akkor 1 adagban (2db) van 4 gramm bcaa, tehát 1 kapszulában 2 gramm. 330 kapszulánál az 660 gramm bcaa, ami ennyi pénzért meglehetősén költséghatékony. Én számoltam el esetleg valamit?

válasz
2015-09-07
Szia!

2 kapszula 1200mg BCAA-t tartalmaz, ami elég soványka annak tükrében, hogy 5-10g-os adagokban célszerű gondolkodni alkalmanként.

Vevővélemények

Szükséges
2015-07-20
Alapvető táplálékkiegészítő a multivitamin és a fehérje után. Edzés előtt és edzés után tolok belőle 3-4 kapszulát - általában glutaminnal kiegészítve. Edzés előtt néha mehet még hozzá egy kis tirozin is. A kapszulák nem túl nagyok, könnyen le lehet nyelni őket. Jobban szeretem mint a por állagú BCAA-t, mert ugye az íze nem a legfinomabb. Így könyebben bevihető a szervezetbe és ráadásul könnyebben kezelhető ha például úton vagyok és nem akarok egy fél kilós BCCA poros dobozt magammal cipelni - csak bedobok pár szemet egy kisebb dobozba és kész.