BCAA 6400 (125 tab.)

 / 4.3 3 vélemény
Scitec Nutrition BCAA 6400 125 tab.
Ár: 4 075 Ft
4 290 Ft
Megtakarítás:215 Ft 5%
Egységár: 32,60 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA 6400

6400 MG BRUTTÓ SÚLY/ADAG

Esszenciális elágazó láncú aminosavak

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a leucin, az izoleucin és a valin, egy fontos csoportját képezik az aminosavaknak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy a táplálék-kiegészítők. Az elágazó láncú aminosavak több, mint 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. A leucin, az izoleucin és a valin elengedhetetlen aminosavak, amelyek vegyes étkezési fehérje-forrásokból biztosíthatók.

A BCAA-k bevihetőek étrend-kiegészítőként is, amely kifejezetten javasolt erőteljes edzés vagy fizikai munka körüli időpontokban. BCAA 6400 formulánk 2:1:1 arányban tartalmaz leucint, izoleucint és valint.

Cedric McMillan, Team Scitec

Cedric McMillan
IFBB Pro, FIBO Power Pro 2013 Champion
Team Scitec

Használati utasítás

Naponta 1-3 adag BCAA 6400 tabletta szedése javasolt. Használata ajánlott edzés előtt és edzést követően, valamint pihenést megelőzően.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-03-03
Sziasztok. Ezt szeretném szedni és az omega 3. Továbbá innék mellé power proteint. ez a 3 jó lenne? illetve hogyan adagoljam ezeket?

válasz
2016-03-03
Szia. Jó lesz, de egy vitamin még elférne mellé. Az omega mehet 3x1 alkalommal étkezések mellé. A Power Protein edzés után, valamint ébredés után és lefekvés előtt. A BCAA pedig edzés előtt és után a fehérjével együtt!

Vevővélemények

Nem rossz
2016-03-10
Azért vettem meg, mert nagyon durván jó akcióban volt és pont elfogyott a régebbi BCAA-m. Nem rossz, de a porállagú azért szerintem sokkal jobb megoldás... főleg mert ebből 5 db-ot kell egyszerre bevenni és elég durva a méretük. Nyilván ez nem mindenkit zavar, de nekem ez a megoldás nem a kedvencem. Akciósan megérte ettől függetlenül.