BCAA-Pro (125 kap.)

 
San Nutrition BCAA-Pro 125 kap.
Ár: 8 660 Ft
Egységár: 69,28 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA-Pro

BCAA-PRO - Anabolikus/anti-katabolikus komplexum

BCAA-Pro: Kivételesen hatékony összetétel: elágazó szénláncú aminosavakkal, L-leucinnel, L-izoleucinnel, L-valinnal és L-glutaminnal, amely a vázizomzat szöveteinek leggyakoribb aminosava. A BCAA-Pro tartalmaz még C- és B 6- vitamint, lizofoszfatidil-kolint és metoxi-izoflavont.

A BCAA-k (branched chain amino acids, elágazó szénláncú aminosavak) úgynevezett esszenciális, azaz csak táplálékból felvehető aminosavak. A sportolók és testépítők felismerik a BCAA-kban gazdag étrend fontosságát, és ezek az aminosavak fokozzák a fehérjeszintézist, és megakadályozzák az izomfehérje leépülését. Ezek az esszenciális aminosavak az edzés hatására gyorsan oxidálódnak, így az étrend-kiegészítőként fogyasztott BCAA-k kulcsfontosságú szerephez juthatnak az izomtömeg-növekedés fenntartásában. A BCAA-Pro hozzáadott glutamint tartalmaz, amely az aminosavakkal együttműködve segít megakadályozni az izomszövetek leépülését, és növelni az izomsejtek volumenét. A B 6 és C-vitamin, valamint a lizofoszfatidil kolin ráadásul segíti az aminosavak felszívódását a vérben. A BCAA-Pro másik fontos alkotóeleme, a metoxi-izoflavon szintén segít megőrizni a felépített izomtömeget.

A BCAA-Pro hatékonyan alkalmazható étrend-kiegészítőként, pihenő időszakban a testtömeg megtartására, aktív edzés fázisban pedig az izomsejtek volumenének növelésére és a fehérjeszintézis serkentésére.**

Étrend-kiegészítőként fogyassz napi 1-3 alkalommal 2-4 kapszulát, lehetőleg edzés előtt és után, és/vagy étkezésekkel együtt.

Figyelmeztetés: gyerekek ne alkalmazzák. Ne fogyaszd a terméket, ha prosztatarákban vagy prosztata-megbetegedésben szenvedsz. Krónikus megbetegedésben szenvedő, vagy veszélyeztetett személyek az alkalmazás előtt kérjék ki orvosuk tanácsát. 18 év alatt alkalmazása ellenjavallt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények