BCAA Tabs (320 tab.)

 / 4.0 1 vélemény
Pharma First BCAA Tabs 320 tab.
Ár: 7 025 Ft
Egységár: 21,95 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA TABS

Leucin-bázisú BCAA aminosav mátrix

Manapság már mindenki tisztában van az esszenciális aminosavak, köztük az elágazó láncú aminosavak (BCAA) fontosságával. A standard BCAA termékek 2:1:1 arányban tartalmaznak leucint, izoleucint és valint. Ezek csak táplálékkal és táplálékkiegészítőkkel vihetők be, mivel a szervezet nem tudja őket előállítani. Az elágazó láncú aminosavak 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. Formulánk B6 vitamint is tartalmaz. A B6 vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, valamint a fáradtság és a kifáradás mérsékléséhez. Ezen kívül, szerepet játszik az immunrendszer normál működésében, valamint a normál fehérje és glikogén anyagcserében.*

*Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett táplálkozásra és egészségre vonatkozó állítások.

Használati utasítás:

Naponta több adag BCAA TABS tabletta szedése javasolt. Használata ajánlott edzés körüli időpontokban, étkezések között, valamint étkezéssel együtt, amely nem biztosít elegendő minőségi fehérjét.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Kényelmes megoldás
2015-06-18
Nem vettem még korábban ezt a terméket, most az ára miatt gondoltam úgy, hogy kipróbálom, valamint a kényelem miatt. Egyszerűbb a tablettákat bevenni mint a port bekeverni. A por formátumból mindig az ízesítetlent veszem, nagyon ráuntam a keserű íze miatt, versenyfelkészülés alatt csak vízzel ihatom, így nekem egyszerűbb volt a tabletta, pláne nagy mennyiségben. Picit nagynak találom a tabletta méretét, de simán lement egyszerre 4-5 szem is :) a keserű ízt ezen is érzem sajnos.