BCAA Tabs (115 tab.)

 / 5.0 2 vélemény
Pharma First BCAA Tabs 115 tab.
Ár: 2 820 Ft
Egységár: 24,52 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA TABS

Leucin-bázisú BCAA aminosav mátrix

Manapság már mindenki tisztában van az esszenciális aminosavak, köztük az elágazó láncú aminosavak (BCAA) fontosságával. A standard BCAA termékek 2:1:1 arányban tartalmaznak leucint, izoleucint és valint. Ezek csak táplálékkal és táplálékkiegészítőkkel vihetők be, mivel a szervezet nem tudja őket előállítani. Az elágazó láncú aminosavak 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. Formulánk B6 vitamint is tartalmaz. A B6 vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, valamint a fáradtság és a kifáradás mérsékléséhez. Ezen kívül, szerepet játszik az immunrendszer normál működésében, valamint a normál fehérje és glikogén anyagcserében.*

*Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett táplálkozásra és egészségre vonatkozó állítások.

Használati utasítás:

Naponta több adag BCAA TABS tabletta szedése javasolt. Használata ajánlott edzés körüli időpontokban, étkezések között, valamint étkezéssel együtt, amely nem biztosít elegendő minőségi fehérjét.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

kiváló
2015-03-12
Nagyon jók ezek a pharmafirst termékek, mint ahogy ez a bcaa is. Meg vagyok vele elégedve. Nem puffaszt hozza a várt hatást. Minden testépítő elengedhetetlen terméke!