8:1:1 BCAA (315 gr.)

 / 4.7 45 vélemény
Pharma First 8:1:1 BCAA 315 gr.
Ár: 4 590 Ft
Egységár: 14,57 Ft/gr.
Íz:
citrom
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

8:1:1 BCAA

Manapság már mindenki tisztában van az esszenciális aminosavak, köztük az elágazó láncú aminosavak (BCAA) fontosságával. Az elágazó láncú aminosavak 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. A standard BCAA termékek 2:1:1 arányban tartalmaznak leucint, izoleucint és valint. Az új standard a BCAA-knál a leucin megemelt, 8:1:1 aránya, a többi elágazó láncú aminosavhoz mérve. Ezzel az aránnyal már nem kell növelni a teljes dózis nagyságát, hogy a magas leucin-bevitelt biztosíthassuk.

"Az első BCAA termékem, még sosem használtam előtte. A használati utasítást nem betartva, csak edzésnapokon edzés alatt (10 g.) ittam. Egy hónap alatt fogyott el és kb. 1 hét után (amikor nem használtam) kezdtem érezni, hogy mennyire is nagyon-nagyon jó volt mikor használtam. Használata alatt frissebb, koncentráltabb voltam és jobban bírtam az edzést. Szerintem az egyik legfontosabb alap-kiegészítő."

A nagyon fontos l-glutamin és l-alanin aminosavak szintén részei a formulának. 8:1:1 BCAA termékünk B6 vitaminforrás. A B6 vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál energiatermelő-anyagcseréhez, a fáradtság és a kifáradás mérsékléséhez, az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a normál fehérje és glikogén anyagcseréhez, valamint a normál vörös vérsejt-képződéshez.*

*Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett táplálkozásra és egészségre vonatkozó állítások.

Alkalmazás

1 adag 8:1:1 BCAA italpor 300 ml vízben feloldva fogyasztandó. A sportital elfogyasztása előtt 30 másodpercig alapos shakelés szükséges. Használata elsősorban edzés alatt vagy versenyzéskor ajánlott. Az adagszám tovább növelhető, edzés után vagy bármikor, ha aminosav pótlásra van szükség.!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-03-18
Szia a következő kérdésem lenne:
Ezt a bcaa-t + Full Force glutamint szedek eképpen: Edzés előtt kb. 15-20 perccel 10g bcaa+5g glutamin. Edzés után 5g bcaa+10g glutamin. (meg persze fehérje) Lefekvés előtt 5g glutamin. Illetve most edzés előtt 30 perccel még Biotech Creator-t gondoltam.
Jó ez a képlet így, esetleg változtassak valamin?

válasz
2016-03-21
Szia. Tökéletes, nekem tetszik az elgondolás!

Vevővélemények

Remek!
2015-03-03
Edzés előtt iszom, bejön plusz ismétlések, kevésbé fárad az ember. Íz bejön, az a kis cukor meg elfér benne ha tömegel az ember.
nyóócegyegy
2015-03-09
Nálam a 8-1-1-es arány volt a fontos. Azt tudom mondani, hogy nálam ez hatékonyabb, mint a BCAA-Xpress, *pedig az is jó*! Az ízét is szeretem, bár szerencsére én nem vagyok nagyon érzékeny az ízekre = mindegy milyen, megiszom, ha hatékony. Főleg edzés előtt szoktam inni. Bátran javaslom mindenkinek.
Alap kiegészítő nálam!
2015-03-11
Oldódása nem a legjobb, de, ha egy kicsit tovább rázod a shaker-t, vagy turmixolod, akkor hibátlan lesz. Egész nap iszom, hogy a testem egész nap minél anabolikusabb állapotban legyen, valamint brutál finom és a víz is jobban csúszik nap közben, ezért diétában életmentő lehet!
Finom
2015-03-27
Minden nap fogyasztom, nagyon kellemes íze van, egyszer véletlenül az edzés utáni vaniliás fehérjémbe is bele tettem, azt gondoltam, hogy csinálhatom újra az egészet, de gondoltam azért megkóstolom, hát tök jó volt, mint a citromos nápolyi. Tehát így is úgy is bejött.
8:1:1!!!
2015-04-11
Nálam a 8:1:1-es Leucin dominancia miatt esett rá a választásom. Ízre is jó, jól oldódik, kellemes akár edzés alatt is. Ár/értek arányban a 8:1:1-es bcaa-ék között a legjobb!!!!
Hasznos!
2015-04-22
Az első BCAA termékem, még sosem használtam előtte. A használati utasítást nem betartva, csak edzésnapokon edzés alatt (10 g.) ittam. Egy hónap alatt fogyott el és kb. 1 hét után (amikor nem használtam) kezdtem érezni, hogy mennyire is nagyon-nagyon jó volt mikor használtam. Használata alatt frissebb, koncentráltabb voltam és jobban bírtam az edzést. Szerintem az egyik legfontosabb alap-kiegészítő.
Nagyszerű
2015-10-29
Én edzés közben szoktam inni. A használatakor azt vettem észre, hogy munkasorozatonként 1-2 ismétléssel többre vagyok képes, relatíve kevés pihenővel. Én 1,5l vízzel szoktam elkeverni egy púpozott kanálnyi mennyiséget. Nem mellesleg finom és az ára is baráti. Nekem az egyik kedvenc kiegészítőm. Csak ajánlani tudom.