BCAA 1000 Caps (400 kap.)

 
Optimum Nutrition BCAA 1000 Caps 400 kap.
Ár: 13 490 Ft
Egységár: 33,73 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA 1000

Esszenciális aminosavakkal!

Elősegíti a tiszta izomtömeg-növekedést, és megakadályozza az izomleépülést!

A BCAA 1000 az izomtömeg növeléshez elengedhetetlenül szükséges elágazó láncú aminosavak tökéletes keveréke, ezek nélkül az aminosavak nélkül nincs méretbeli növekedés. A közvetlenül az izmokban feldolgozott elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) azáltal fokozzák a nitrogén-visszatartást, hogy más aminosav csoportokat az izmok regenerálásra és újjáépítésére használnak. Az elágazó láncú aminosavakat (BCAA-k), amelyek nevüket sajátos elágazó kémiai szerkezetükről kapták, azért nevezzük esszenciálisnak, mivel azokat a szervezet más vegyületekből nem képes előállítani. A közelmúltban, ezen aminosavak anti-katabolikus (izomleépülést csökkentő) és anabolikus (izomépítő) hatását több kísérlet is vizsgálta.

Javasolt használat: Ha az orvos vagy képesített táplálkozási szakember másképp nem rendeli, táplálék-kiegészítőként szokásos napi adagja 1-3 x 2 kapszula, amelyet vízzel vagy kedvenc italoddal vehetsz be.

Bármilyen testsúlycsökkentő program elkezdése előtt kérjen tanácsot kezelőorvosától.Ezeket az állításokat a Food and Drug Administration (FDA, az Amerikai Egyesült Államok élelmiszereket és gyógyszereket vizsgáló hatósága) nem vizsgálta. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálásra, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények