BCAA 1000 Caps (200 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Optimum Nutrition BCAA 1000 Caps 200 kap.
Ár: 7 900 Ft
Egységár: 39,50 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA 1000

Esszenciális aminosavakkal!

Elősegíti a tiszta izomtömeg-növekedést, és megakadályozza az izomleépülést!

A BCAA 1000 az izomtömeg növeléshez elengedhetetlenül szükséges elágazó láncú aminosavak tökéletes keveréke, ezek nélkül az aminosavak nélkül nincs méretbeli növekedés. A közvetlenül az izmokban feldolgozott elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) azáltal fokozzák a nitrogén-visszatartást, hogy más aminosav csoportokat az izmok regenerálásra és újjáépítésére használnak. Az elágazó láncú aminosavakat (BCAA-k), amelyek nevüket sajátos elágazó kémiai szerkezetükről kapták, azért nevezzük esszenciálisnak, mivel azokat a szervezet más vegyületekből nem képes előállítani. A közelmúltban, ezen aminosavak anti-katabolikus (izomleépülést csökkentő) és anabolikus (izomépítő) hatását több kísérlet is vizsgálta.

Javasolt használat: Ha az orvos vagy képesített táplálkozási szakember másképp nem rendeli, táplálék-kiegészítőként szokásos napi adagja 1-3 x 2 kapszula, amelyet vízzel vagy kedvenc italoddal vehetsz be.

Bármilyen testsúlycsökkentő program elkezdése előtt kérjen tanácsot kezelőorvosától.Ezeket az állításokat a Food and Drug Administration (FDA, az Amerikai Egyesült Államok élelmiszereket és gyógyszereket vizsgáló hatósága) nem vizsgálta. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálásra, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-09-09
Szia!
Ebből a termékből napi hány tabit ajánlott bevenni? És mikor?

válasz
2014-09-10
Szia!

Gyakorlatilag bármikor szedheted amikor félsz az izomveszteségtől, egy adagja 6-8 kapszula. Edzés előtt és közben lenne a legfontosabb használni.

Vevővélemények

izommegtartáshoz kiváló
2007-06-29
Kreatin kúra után izommegtartáshoz kiváló.