BCAA Energy Mega Strong Powder (500 gr.)

 / 5.0 1 vélemény
Nutrend BCAA Energy Mega Strong Powder 500 gr.
Ár: 9 690 Ft
Egységár: 19,38 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

BCAA ENERGY MEGA STRONG POWDER

Az egyik legnépszerűbb aminosav kiegészítő a piacon, mely a legoptimálisabb arányban (4:1:1) tartalmazza az esszenciális aminosavakat, koffein, taurin és egyén energizáló hatóanyag hozzáadásával, így gyorsítva az izmok regenerálódását, a fáradtság kiküszöbölét, a normális izomnövekedés támogatását és a glikogén helyreállítását. Ezenkívül cinkkel és B6-vitaminnal is gazdagított.

Rendkívül hatékony azonnali energiát biztosító keverék, magas BCAA tartalmú (7000 mg adagonként) fogyasztásra szánják a testmozgás során, valamint a fáradtság kiküszöbölésére és a normális izomnövekedés támogatására.

A Beta-Alanin átlendít a küszöbön! Bizonyítottan jelentős mértékben képes növelni az izomzat karnozin koncentrációját! A karnozin az izomzat számára egyfajta „savlekötő”. A fáradtság érzetét és így a csökkenő teljesítményt az okozza, hogy az izomfejlődést stimuláló mértékű edzés során az izmok a szénhidrátokat csak savas bomlástermékekkel képesek hasznosítani. Ez a „savasodás” okozza azt az égő fájdalmat, és a fáradtságot, ami nélkül akár folytathatnád a versenyt, elnyújthatnád az edzést, növelhetnéd a teljesítményt!

Mivel a esszenciális aminosavak közvetlenül az izomban bomlanak le és képesek instant energiát szabadítani az izmaid „sodronyaiba”, ezért az izomrostok azonnal megkezdik a készletek felhasználását – tehát terhelésre felzabálják saját magukat: ez a katabolizmus! Ha már időben megadod az izmoknak a szükséges, vagy az annál is nagyobb BCAA dózist, akkor edzés alatt nem fog „lepusztulni” az izomzatod, tehát nem egy hátrányos pozícióból kezded a regenerációt!

L-leucin serkenteni az izomfehérjék szintézisét. Nagymértékben fokozza a regenerációt, és az izomszövetet védi a katabolizmus ellen.
L-isoleucin egyszerre glükogén és ketogén aminosav. Hatással van a sérült szövetek gyógyulásában és felgyorsítja a regenerálódást.
L-valin esszenciális aminosav, mely segít a szervezet pozitív nitrogénegyensúlyának fenntartásában.

160 mg koffein / adag tiszta, vízmentes kristályos formában sokkal gyorsabban szívódik, azonnal serkenti a központi idegrendszert és gyorsan növeli az anyagcserét. A koffein a történelem egyik legjelentősebb teljesítménynövelő kiegészítője. Növeli a teljesítményt, csökkenti a fáradtságot és elősegíti a zsírégetést. Magas koffein tartalom!

Taurin  egyszerre élénkíti fel a testi és agyi funkciókat.

Intenzíven edző sportolók számára ajánlott. Gyors regenerálódást biztosít.

A hatóanyag-tartalom ajánlott adagonként: 

 • 7000 mg BCAA
 • 160 mg koffein
 • 1000 mg taurin
 • 1000 mg béta-alanin
 • B6 vitamin 
 • cink
 • Cukormentes

Javasolt használat:

 • Egy adagot: 12,5 g.
 • Keverje el 12,5 g terméket 300 ml vízben és fogyassza folyamatosan edzés során.
 • A napi maximális adag 12,5 g.
 • Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

2019-04-26
Nem a legolcsóbb,de ha hatásos BCAA port akarsz venni,akkor ne tévtovázz.Hajnalban felpörget,tele van az edzéseid szempontjából hatásos holmikkal.Némi Isoval összekutyulva verhetetlen.Regenerálódásban szintén ott van.(akinek gondjai vannak a koffeinnel,taurinnal az nézze meg az összetételt,a beta-alanin is viszketős)Nekem bejött szeretem a koffeint és a viszketést! :)