Amino BCAA Mega Strong (150 kap.)

 
Nutrend Amino BCAA Mega Strong 150 kap.
Ár: 5 990 Ft
Egységár: 39,93 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Nutrend Amino BCAA Mega Strong

1000mg BCAA legfontosabb esszenciális aminosavak egy tablettában. Aminosav tartalom: L-Leucin, L-izoleucin és L-valin optimális 2:1:1 arányban, amely pontosan megfelel a szervezet szükségletének edzés alatt és után. Tiszta kristályos BCAA az izomtömeg védelmére, növekedésére és helyreállítására fizikai aktivitás során. Alkalmas még fáradság kialakulásának késleltetésére is.

  • szabad kristályos forma
  • nagy mennyiségben tartalmaz BCAA
  • 1000mg BCAA egy tablettában
  • optimális 2:1:1 arányban aminosavak
  • cukormentes

Javasolt használat:

Izomtömeg védelemre és fáradtságérzet késleltetésre: 3 tabletta 30-40 perccel edzés előtt. Gyorsabb, minőségibb regenerációért és gyorsabb izomtömeg építésért: 3 tabletta azonnal az edzés után.


Korábbi katalógus leírása:

Egy tabletta 1000 mg dózisban tartalmazza a három legfontosabb esszenciális aminosavat: L-Leucin, L-Izoleucin, L-Valin. Ezen aminosavak aránya: 2:1:1, mely pontosan megfelel az izmok igényeinek az edzés időtartama alatt és azután.

A termékben tiszta kristályos formájú BCAA aminosav található az izmok megőrzéséért, növeléséért és regenerálódásáért. Fontos szerepet tölt be még az izmok védelmében az esetleges sérülésektől és csökkenti a fáradtság érzetet is.

Felhasználási javaslat:

3 tabletta 40-60 perccel az edzés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények