Nitro Amino FX Pro Series (385 gr.)

 
MuscleTech Nitro Amino FX Pro Series 385 gr.
Ár: 6 335 Ft
Egységár: 16,45 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Nitro Amino FX Pro Series

Az elágazó szénláncú aminosavak (BCAA) kritikus szabályozói a fehérjeszintézis gépezetének, mely gyakorlatilag az izomépítés folyamatát jelenti. A BCAA-k ellőállítására ennek ellenéra a szervezetünk nem képes, azok un. esszenciális aminosavak, azaz megfelelő mennyiségű bevitelükről külső forrásból kell gondoskodnunk! Ez az, amiért a MuscleTech kutatócsoportja megalkotta a Nitro AminoFX-t, mely egy ultragyors felszívódású, és gyakorlatilag tökéletes hasznosulású, szuperkoncentrált BCAA formula, a megadózisú L-leucint, L-izoleucint és L-valint tartalmazó NanaVol BCAA mátrixszal, az L-arginint tartalmazó, edzés előtti véráramlás fokozó ArgiPro-val és egy speciális, L-glutamin és taurin tartalmú aminosav keverékkel a GlutaPro-val!

13‚500mg aminosav tartalmú megadózisú matrix!

A Nitro AminoFX minden egyes adagja 13,500 mg kristályos, ultragyors felszívódású szabad aminosavat és BCAA-t tartalmaz. A szabad aminosavak egyedülálló molekulák, ami azt jelenti, hogy a lehető legkönnyebben és leggyorsabban kerülnek a véráramba és az izomsejtekbe.

Független klinikai kutatás által igazolt hatékonyság!

A Sao Paulo Egyetemen kutatása során az alanyok egyik csoportja Nitro AminoFX-et fogyasztott 8 héten keresztül, míg egy másik csoport placebót. A vizsgálat eredményei szerint Nitro AminoFX-et fogyasztó alanyok 8 hét alatt 9-szer annyi száraz izomtömeget szedtek fel, mint a placebót fogyasztó társaik!

Adagolás

Keverj el 1 adagolókanál Nitro AminoFX Pro Series-t 3 dl hideg vízben és fogyaszd azonnal! Napi 1 adagot fogyassz, edzésnapokon közvetlenül edzés előtt!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-07-02
Szia!18 év alatt mehet?Vagy inkább használjam a BCAA xpresset? Csak mert nagyon bejön ebben a termékben az edzés elötti bedurrantó.Vagy túl sokat képzelek 3g Arginine-ról?

válasz
2013-07-03
Szia!

A "18 év alatt" alatt tág fogalom... :) Vannak egyes kiegészítők, amiket nem javaslunk 18 éves kor alatt, mert egyszerűen nincs rájuk szükséged. Klikk: 14-16 éves vagyok, szedhetek kiegészítőket?

Vevővélemények