BCAA 3300 (120 tab.)

 
MHP BCAA 3300 120 tab.
Ár: 7 895 Ft
Egységár: 65,79 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

BCAA 3300

Az MHP BCAA 3300 egy teljesen új fejezetet nyit a sport kiegészítők történetében. A legnagyobb anabolikus kapacitású elágazó láncú aminosav komplexeket tartalmazza, melyek felszabadulása maghatározott időgörbe szerint szabályozott. A BCAA 3300 az első olyan kiegészítő amely nagyon hatékony 4:1:1 arányban tartalmaz aminosavakat. Ez az összetétel messze felülmúlja a hagyományos 2:1:1 arányú készítményeket.

A legújabb kutatások azt bizonyítják, hogy a leucin az anabolizmus egyik fő eleme. Fontos szerepet játszik a fehérje szintézisben, az izomnövekedésben és regenerálódásban; az mTOR anabolikus úton keresztül. Ezen tulajdonságai miatt a leucin a legfontosabb elágazó szénláncú aminosav a fehérjeszintézis és izomgyarapodás szempontjából. A BCAA 3300 a nagyon hatékony 4:1:1 arányú aminosav összetételt használja így 4x több leucint, izoleucint és valint tartalmaz. Hatóanyagainak egyedülálló időzített felszabadulásának köszönhetően tizenkét órás folyamatos aminosav ellátást biztosít. A folyamatos aminosav ellátás és a tápanyagok ideális felszívódása és hasznosulása biztosítja az izomgyarapodást, az antikatabolikus izomvédelmet, az energia termelést és a regenerálódást.

Az MHP BCAA 3300 a legkifinomultabb anabolikus BCAA készítmény, amely nem hiányozhat egyetlen komoly testépítő vagy súlyemelő fiókjából sem.

  • Egyedülálló erőteljes anabolikus hatású 4:1:1 arányú BCAA összetétel.
  • Extrém izomnövekedést stimulál.
  • Hihetetlen erőnövekedést idéz elő.
  • Időzített felszabadulás az antikatabolikus hatás érdekében.

Adagolás

Edzés előtt és után 4-4 tabletta.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-01-08
Szia! 52 kg-os nőnek elég lenne napi 2-2 tabletta, edzés előtt és után? Vagy az ajánlott 4-4 tabi szükséges? Előre is köszi!

válasz
2016-01-11
Szia!

Mivel a tablettás aminoknak elég alacsony a hatóanyag tartalma (4 tabletta 3,3g amino) így nem érdemes az ajánlott adagot is felezni. Testsúlytól függetlenül mehet a 4 tabletta. Ha gazdaságosan szeretnéd megoldani akkor edzés után menjen a 4 tabletta.

Vevővélemények