BCAA + Glutamin 1200 (260 kap.)

 
IronMaxx BCAA + Glutamin 1200 260 kap.
Ár: 11 325 Ft
Egységár: 43,56 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

IronMaxx BCAA + Glutamin 1200

A legfontosabb aminosavakban és glutaminban gazdag testépítő készítmény azok számára, akik eredményre vágynak.

A BCAA’s+Glutamin előnyei:

  • Anabolikus (izomépítő) faktor!
  • Véd a szövetleépülés ellen! (antikatabolikus hatás)
  • Javítja a proteinszintézist!
  • Enyhíti a kimerültséget!
  • Javítja az izmok regenerálódását!
  • Szabad aminosavakban gazdag (nem tartalmaz cukormelaszt)!
  • Növeli a növekedési hormontermelést és az izomzat vérellátását
  • B6 vitaminnal gazdagított!
  • Magas fokú biológiai hasznosulás!

Elágazó láncú aminosavak és glutamin szabad, kötésnélküli formában!

A test fehérjéinek és szöveteinek felépítéséhez BCAA-kra (elágazó láncú aminosavak) és L-glutaminre van szükség. Ezek az aminosavak esszenciálisak, az ember számára nélkülözhetetlen szerves kötések. Mialatt más esszenciális aminosavak túlnyomórészét a biológiailag aktív molekulák (mint például a hormonok) felépítésében vesznek részt, addig a BCAA-k főleg az olyan testszövetek, mint az izmok és a belső szervek építőanyagai.

Sikeres kombináció!

Az L-valin, az L-leucin, és az L-izoleucin olyan döntő szerepet játszanak az izmok, az erő és a teljesítmény sikeres megnövelésében, mint az L-glutamin. Intenzív edzésprogrammal kombinálva ezek együtt alkotják a tökéletes teljesítménynövelő szert minden sportoló és atléta számára, akik nagyobb izomtömeget és erőt szeretnének. Annak érdekében, hogy jobb legyen az aminosavak hasznosulása, a terméket B6 vitaminnal dúsítottuk. Az IronMaxx® BCAA’s + Glutamin kapszulák ez által tartalmazzák az izomfelépítés számára fontos aminosavakat szabad, magas biológiai értékű formában, könnyen lenyelhető keményzselatin kapszulákban.

Az izomfelépítésben döntő fontosságú aminosavak!

Közvetlenül edzés után a szervezetnek nagyon magas a BCAA és L-glutamin szükséglete. Eszerint a megfelelő mennyiségű BCAA és L-glutamin ellátás feltétlenül szükséges az izomszövet felépítéséhez és megtartásához és a teljesítménynövekedés megvalósulásához. A szabad aminosavak messzemenőkig pozitívan befolyásolhatják a proteinszintézist, így sportolás után nagyobb mértékű lesz az izomtömeg-növekedés. Indirekt módon növekszik az energia és a teljesítmény, mivel intenzív terhelés mellett az aminosavak megakadályozzák a szövetleépülést. Ebből kiindulva számos testépítő használja az IronMaxx® BCAA’s + Glutamint közvetlenül workout/edzés után.

Miért tudunk csak nehezen lemondani erről a 4 aminosavról az izomépítés során?

Az izomzat 35%-a (víz nélkül számolva) az elágazó láncú aminosavakból áll: L-leucinbó, L-izoleucinból és L-valinból. Az izomsejtekben előforduló szabad aminosavak több mint 50%-át az L-glutamin aminosav teszi ki. Az izomsejtek közvetlenül edzés után veszik fel a három BCAA-t és az L-glutamint. Csak abban az esetben lehet sikeres a tömegnövelés, ha ezek elegendő mennyiségben állnak rendelkezésre.

Adagolás:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 2 * 4 IronMaxx® BCAA's + Glutamin 1200 kapszulát 30 perccel edzés előtt és után. Valamint szabadnapokon fogyasszon 2 * 4 IronMaxx® BCAA's + Glutamin 1200 kapszulát lefekvés előtt és reggel éhgyomorra.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények