BCAA Professional (500 gr.)

 
German Forge BCAA Professional 500 gr.
Ár: 3 360 Ft
Egységár: 6,72 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

BCAA PROFESSIONAL

A German Forge® BCAA Professional előnyei:

  • Az izomépítéshez és megtartáshoz szükséges legfontosabb aminosavak!
  • BCAA-k optimális 2:1:1-es aránya!
  • Hozzájárul az izomépítéshez és megtartáshoz!
  • Por formájában, ötféle ízesítésben kapható!

Aminosavak verhetetlen áron

A German Forge® BCAA Professional verhetetlen áron nyújt nagy mennyiségű BCAA-kat. A 2:1:1-es BCAA arányának megfelelően egy adag German Forge® BCAA Professional 1500mg izoleucint, 750mg leucint és 750mg Valint tartalmaz, így az izomépítéshez szükséges legfontosabb aminosavakkal látja el a szervezetet.

A BCAA-k jelentősége

A három fent említett elágazó láncú, esszenciális aminosavat szervezetünk nem képes önállóan előállítani, így táplálék útján juthatunk csak hozzájuk. Az aminosavak a fehérjék építőelemei, így jelentős szerepük van az izomépítésben. A leucin elsősorban az izomépítésben és megtartásban játszik fontos szerepet, míg a valin és az izoleucin energiával látják el az izomsejteket.

Közvetlen elérhetőség az izomépítésnél

A BCAA-k hatalmas előnye abban rejlik, hogy már közvetlen a bevételüket követően a gyomorban hasznosíthatóak a szervezet számára. Az izomszövetek így közvetlenül hozzájutnak a növekedésükhöz szükséges tápanyagokhoz. Az optimális hatás elérésének érdekében German Forge® BCAA Professionalt az edzés előtt 30 perccel érdemes elfogyasztani.

 A German Forge® BCAA Professional adagolása:

200 ml hideg vízhez 20 g German Forge® BCAA Professionalt por hozzáadása javasolt. Napi 1-3 adag elfogyasztása ajánlott. Figyelem: Ügyeljen a kiegyensúlyozott és változatos étrendre és az egészséges életmódra.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények