BCAA+B6 (350 tab.)

 / 4.9 21 vélemény
Full Force BCAA+B6 350 tab.
Ár: 5 790 Ft
Egységár: 16,54 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Full Force: BCAA + B6

A legjobb aminosavak az izmok számára B6-vitaminnal

Az elágazó-láncú aminosavak (BCAA-k) az emberek számára esszenciálisnak számító kilenc aminosav közé tartoznak, és 35%-át teszik ki az izomfehérje esszenciális aminosav tartalmának. Így ezek a legjobb aminosavak az izmok számára, és mi ezt még megerősítettük B6-vitaminnal is, ami faktor a maximális hasznosulásban. A BCAA + B6 a következő termék, amire szükséged van az optimális mennyiségű teljes fehérjék után, mivel az elágazó-láncú aminosavak rendkívül fontosak az anabolikus és anti-katabolikus folyamatokhoz, a maximális fehérje-szintézis ösztönzéséhez és ezen keresztül az extrém izomnövekedéshez, valamint a regenerálódás fokozásához. Edzés előtt és/vagy után, valamint étkezések között szedve, a BCAA + B6 lehetővé teszi számodra, hogy teljes erővel, „fullosan” gyarapítsd az izomtömegedet és az erődet!

Felhasználás:

Alkalmazz 1-3 adagot naponta, edzés előtt és után, illetve bármilyen más leépítő időpont körül mint például a lefekvés előtti alkalom. A teljes napi protein-szintézis maximalizálásához fogyassz 1-1 adagot étkezések között is.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-08-11
Helló! Egy olyan kérdésem lenne az aminosavak szedésével kapcsolatban, hogy érdemes-e az aminosavakat kúraszerűen alkalmazni, mint a kreatint, tehát hogy mondjuk 4 hónap szedés után tartani egy 1 hónapos szünetet, vagy az aminosavak annyira fontos kiegészítők, mint például a fehérjepor, hogy soha nem kell szünetet tartani a szedésükkel?

válasz
2016-08-12
Szia! Aminosavakra folyamatosan szüksége van a szervezetünknek. Diétában kiemelten fontosak.

Vevővélemények

Olcsó és jó minőségű BCAA
2015-04-10
Feltételem volt, hogy olcsó és tablettás bcaa-t vegyek, ez pedig ennek megfelelt. Teszi a dolgát ahogyan kell.
Teszi a dolgát
2015-06-22
A napközbeni BCAA pótlására kerestem kifejezetten tablettás kiszerelést olyan alkalmakra, amikor nincs lehetőség a por állagúakat bevinni. Azt azért mindenkinek tudnia kell, hogy a por állagúak jobban megérik ár/érték arányban, viszont a tablettás kiszerelésűek közül ez egy nagyon jónak számít. Ha arra keresel BCAA-t, hogy 5 mp alatt betold az arcba két korty vízzel, akkor ez megfelelő választás.