BCAA+B6 (150 tab.)

 / 4.5 13 vélemény
Full Force BCAA+B6 150 tab.
Ár: 3 590 Ft
Egységár: 23,93 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Full Force: BCAA + B6

A legjobb aminosavak az izmok számára B6-vitaminnal

Az elágazó-láncú aminosavak (BCAA-k) az emberek számára esszenciálisnak számító kilenc aminosav közé tartoznak, és 35%-át teszik ki az izomfehérje esszenciális aminosav tartalmának. Így ezek a legjobb aminosavak az izmok számára, és mi ezt még megerősítettük B6-vitaminnal is, ami faktor a maximális hasznosulásban. A BCAA + B6 a következő termék, amire szükséged van az optimális mennyiségű teljes fehérjék után, mivel az elágazó-láncú aminosavak rendkívül fontosak az anabolikus és anti-katabolikus folyamatokhoz, a maximális fehérje-szintézis ösztönzéséhez és ezen keresztül az extrém izomnövekedéshez, valamint a regenerálódás fokozásához. Edzés előtt és/vagy után, valamint étkezések között szedve, a BCAA + B6 lehetővé teszi számodra, hogy teljes erővel, „fullosan” gyarapítsd az izomtömegedet és az erődet!

Felhasználás:

Alkalmazz 1-3 adagot naponta, edzés előtt és után, illetve bármilyen más leépítő időpont körül mint például a lefekvés előtti alkalom. A teljes napi protein-szintézis maximalizálásához fogyassz 1-1 adagot étkezések között is.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-15
Üdv.! Főként Kyokushin karatéval foglalkozom, nagy szerepe van nálunk az állóképességi feladatoknak, valamint nagyon sokat csépeljük egymás testét( combrúgások, mellkas, stb...). Ajánlanád nekem ezt a terméket? esetleg gyorsabb regeneráció és hasonlóhatások miatt gondolkodok benne első sorba, valamint mikor ajánlanád? edzés előtt vagy után? vagy ha több időpontban akkor mikor-hány szemet?

válasz
2018-02-05
Szia. Regenerálódás szempontjából jól jöhet, de mivel itt azért kapnak az izmok rendesen, íígy glutamint is betennék a képletbe, mégpedig egy kombinált termék, a BCAA + Glutamine Xpress segítségével. Ez mehet edzés előtt és közben is, ha szabad innotok edzés közben (nálunk, mikor még Goju-Ryuztam, nem volt divat ez...). Edzés után is jó, bár ekkor még jobb lenne egy komplett tejsavófehérje turmix, pl. Basic Whey.

Vevővélemények

2019-04-10
Amióta szedem, nagyban javult az edzettségem, jobban bírom a súlyt emelni és még az izomláz is csökkent egy kicsit. Az étkezést, edzést meg a többi táplálék kiegészítőt meg komolyan kell venni...