BCAA 2:1:1 (300 gr.)

 
Dymatize BCAA 2:1:1 300 gr.
Ár: 7 990 Ft
Egységár: 26,63 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

BCAA Powder

A Dymatize BCAA Complex 5050 maximális erejű termék, mely minden egyes adagjában 5050mg tiszta esszenciális aminosavat tartalmaz: L-Valint, L-Leucint, és L-Isoleucint.

Ezen aminosavak elágazó láncú aminosavak másnéven BCAA-k, azaz esszenciális aminosavak, mert a szervezet nem tudja előállítani őket, ezért étrend-kiegészítő útján kell őket bejuttatni. Az aminosavak felelősek a fehérje szintézisért, ők a szervezet építő kockái.

A BCAA-k antikatabolikus (megelőzik az izom leépülését), és anabolikus hatással bírnak (izomépítők). Kutatások bizonyítják, hogy a BCAA-k hatékony anyagok az izomépítéshez, az izomenergiához és a regenerálódáshoz.

Ajánlott Fogyasztás:

Vegyél be naponta 4 kapszulát. Az optimális eredmény érdekében 2 kapszulát 45-60 percel edzés előtt, és 2 kapszulát 15-30 percel az edzés után vegyél be.


A Dymatize BCAA Complex 5050 formulát úgy fejlesztették, hogy minden adagja komplexen tartalmazzon 5,050mg tiszta esszenciális aminosavat, L-valint, L-leucint és L-izoleucint. Ezeket az aminosavakat egyedülálló kémiai felépítésüknek köszönhetően elágazó láncú aminosavaknak nevezik (angol rövidítése: BCAA). Minden elágazó láncú aminosav esszenciális az ember számára, melyeket táplálkozásunk során kell folyamatosan pótolni, mivel az emberi test nem képes előállítani őket. Köztudott, hogy a proteinszintézis elsőszámú felelősei az aminosavak, így nem ok nélkül nevezik őket építő köveknek.

Az utóbbi időben az elágazó láncú aminosavakat erőteljes antikatabolikus, azaz izomleépülést akadályozó, valamint anabolikus, izomépítő hatásuk miatt vizsgálták. Az eredmények kimutatták, hogy a BCAA-k jelenléte fontos tényező a hatékony izomnövelésben, valamint az izomenergiában és a regenerálódás során.

Javasolt használat

Gyorsan ható, könnyen emészthető, elágazó láncú aminosav táplálékkiegészítő. Keverj el 1 adagot a kedvenc italoddal vagy a protein turmixxal vagy az étkezés-helyettesítővel.Fogyassz naponta 1-3 adagot étkezés előtt. A legjobb eredmény elérése érdekében használd alacsony zsírtartalmú diéta közben és az edzések alatt fogyassz sok vizet.

Bármilyen testsúlycsökkentő program elkezdése előtt kérjen tanácsot kezelőorvosától. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálásra, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére, és nem helyettesíti a napi vegyes étrendet.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények