BCAA Liquid (1 lit.)

 / 4.3 7 vélemény
BioTech USA BCAA Liquid 1 lit.
Ár: 5 310 Ft
Egységár: 5 310,00 Ft/lit.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

LIQUID BCAA

FOLYÉKONY AMINOSAV FORMULA BCAA-VAL, AAKG-VEL, L-LIZINNEL, L-ORNITINNEL ÉS B6-VITAMINNAL.

1 ADAGBAN:

TUDOMÁNYOSAN ELŐÁLLÍTOTT FOLYÉKONY AMINOSAV

Az elágazó láncú aminosavak folyékony változata, 2:1:1 leucin- izoleucin-valin aránnyal. A folyékony BCAA a folyadéktechnológia segítségével biztosít felszívódást. A folyékony BCAA az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

HOZZÁADOTT ÉRTÉKEK

A folyékony BCAA az alapvető dolgoknál többet tartalmaz. Egyéb értékes aminosavakból – pl. L-ornitin, L-arginin AKG és L-lizin – is extra mennyiséget biztosít Mindemellett értékes B6- és B12-vitamint is tartalmaz, amelyek elősegítik a normál energiatermelő anyagcserét és csökkentik a fáradtságot, kimerültséget.

EDZÉS ELŐTT ÉS UTÁN EGYARÁNT KIVÁLÓ

Keverd az italodba és kezdd a napot egy frissítő ízzel; hangolódj rá egy intenzív edzésre és utána jutalmazd meg magad – mindezt ugyanazzal a termékkel: folyékony BCAA-val!

Felhasználási javaslat:

Keverj el 30 ml of folyékony BCAA-t vízzel vagy gyümölcslével. Fogyassz egy adagot reggel, egyet edzés előtt, egyet pedig edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-06-23
Szia, azt szeretném kérdezni, hogy tömegelés közbe (100% WPP + Carb F + creatine monohydrate mellé) is ajánlatos lenne-e szedni, vagy inkább csak diéta meg szálkásítás alatt? Köszi

válasz
2014-06-23
Szia!

Tömegelés alatt sem haszontalan, de igazán hasznát egy diéta alatt vehetnéd.

Vevővélemények

Folyékony amino
2015-04-08
Teszi a dolgát, egyszer próbáltam. Miután kicsit megszokja az ember az ízét/szagát már lehet rendszeresen alkalmazni. Hiába, BCAA-ból nehéz jóízű valamit letrehozni. Edzés előtt és után toltam belőle 1-1 kupakkal.