BCAA+B6 (340 tab.)

 / 5.0 1 vélemény
BioTech USA BCAA+B6 340 tab.
Ár: 8 990 Ft
Egységár: 26,44 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA+B6

B-6 VITAMINNAL FOKOZOTT HATÁSÚ AMINOSAV-TABLETTA 2:1:1 BCAA ARÁNNYAL.

1 ADAGBAN:

A BCAA+B6 2:1:1 arányban tartalmaz leucin, izoleucin és valin aminosavakat. HozzáadottB6-vitaminnal, ami elősegíti a normál fehérje- és glikogén-anyagcserét és csökkenti a fáradtságot, kimerültséget. A BCAA+B6 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Fogyassz 4 db BCAA+B6 tablettát naponta. Az optimális eredmények eléréséhez 2 tabletta 30 perccel edzés előtt és további kettő közvetlenül edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-01-27
Üdv! A kérdésem a következő lenne: februárban kezdem az intenzív felkészülést az április elején kezdődő bajnokságra( amerikai foci). Jelenleg One A Day vitamint, Glucosamine 500-at, a súlyzós edzésekhez Nitro Gold Pro Enzy Fusion-t használok. Az atlétikai, erőnléti edzésekhez szeretnék még BCAA+B6, valamint Crea Force - 200-at szedni. Szívesen meghallgatnám a véleményed. Köszönöm: Zsolt

válasz
2018-02-05
Szia. Az intenzív felkészülés kemény edzéseket jelent nyilván, így mindenképpen javasolnám minimum edzések után az extra szénhidrát bevitelét. A fehérjével együtt CarboXot használj, vagy ha profi megoldást szeretnél akkor Vitargo CRX 2.0-át. A többi teljesen rendben van!

Vevővélemények

Kifejezetten jó termék!
2015-07-10
Mind tömegnövelő mint diéta fázisban fontos kellék, barátnőmmel együtt ettük edzések előtt és után. Hozza amit kell jobb regenerálódás és gyorsabb fejlődés! Teljesen megvagyok elégedve vele! Ár érték arányban sem az utolsó! Korrekt termék vegyétek nyugodtan!