BCAA 3D (90 kap.)

 / 4.6 5 vélemény
BioTech USA BCAA 3D 90 kap.
Ár: 2 745 Ft
2 890 Ft
Megtakarítás:145 Ft 5%
Egységár: 30,50 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA 3D

KAPSZULÁS KÉSZÍTMÉNY AMELY 3 AMINOSAVAT (L-LEUCIN, AZ L-IZOLEUCIN ÉS A L-VALIN) 2:1:1 ARÁNYBAN TARTALMAZ.

1 ADAGBAN:

A BCAA-k optimális aránya

A tudományos módszerekkel létrehozott BCAA 3D 2:1:1 arányban tartalmaz leucin, izoleucin és valin aminosavakat. A BCAA 3D az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

1 kapszula 15 perccel edzés előtt és további kettő közvetlenül edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-09-17
Helló. Három kérdésem lenne:

1. Az előírt 1 kapszula közvetlen edzés előtt, 2 kapszula közvetlen edzés után módszer megfelelő, vagy inkább más félét ajánlotok?

2. Párhuzamosan szedek L-Glutamin-t (Scitec Nutrition) és BCAA 3D-t, milyen adagolást javasoltok az L-Glutamin-ból, mennyit és milyen időpontokban?

3. Ha kapszulás terméket szedek, mint például BCAA 3D és CREATOR valamint MEGA DAILY ONE PLUS, a hatása megmarad, ha a kapszulából kiszedem a hatóanyagot és azt iszom meg vízzel? (Ha igen, fel kell oldani, vagy elég ha lehúzom pár deci vízzzel)

válasz
2018-02-05
Szia!

Nem szeretnélek elkeseríteni, de a gyártó ajánlása szerintem nem helytálló, ebből kb. 10 kapszula biztosít értékelhető mennyiségű BCAA-t, én ennyi alatt nem is számolnék vele. Edzés előtt vagy közben célszerű bevenni. De talán jobb választás lenne helyette a 100% BCAA, ami tiszta por, sokkal jobban jársz vele árban, és mindenhogyan. A glutamint pontosan ugyanúgy szedd, mint a BCAA-t, klikk: a BCAA szedése - mikor, mennyit, hogyan?

A kapszulahéj csak zselatin, ha ettől megszabadulsz, nem jelent semmit. Meg is ihatod tehát a kapszulák tartalmát.

Vevővélemények

Rendben van
2015-11-16
Eddig csak a BCAA+B6 termékhez volt szerencsém de az akkor tabletta mintha lovaknak készült volna, alig bírtam lenyelni 4 dl vízzel. Ez is megvan olyan hosszú viszont nem annyira széles, sima henger alakú és ami a legfontosabb, mivel kapszula van rajta egy köpeny nem úgy mint a tablettákon így pedig jóval könnyebben csúszik. Csak ajánlani tudom mindazoknak akik egy könnyen bevethető készítményt keresnek.