100% BCAA (400 gr.)

 / 4.2 30 vélemény
BioTech USA 100% BCAA 400 gr.
Ár: 6 490 Ft
Egységár: 16,23 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

100% BCAA

TERMÉSZETES, 2:1:1 ARÁNYÚ BCAA-T TARTALMAZÓ, 100% TISZTASÁGÚ, GLUTÉNMENTES, POR ÁLLAGÚ AMINOSAV KÉSZÍTMÉNY.

A 100% BCAA egy 100% tisztaságú aminosav készítmény. Az aminosavak az izomtömeg növekedéséhez és megtartásához hozzájáruló fehérjék építőkövei.

A por állagú készítmény természetes, 2:1:1 arányban tartalmaz három esszenciális aminosavat, a leucint, az izoleucint és a valint, melyek kémiai szerkezetüknek köszönhetően együttesen alkotják az úgynevezett elágazó láncú aminosavak (BCAA) csoportját. A termék glutént nem tartalmaz!

Tiszta és természetes összetételű energiaforrás rendszeres- vagy verseny felkészülési szakaszban lévő sportolóknak.

A termék por állagának és ízesítés nélküli formulájának köszönhetően sokoldalú felhasználásra ad lehetőséget. Egyéb táplálék-kiegészítőkhöz vagy bármilyen ételhez adagolva tökéletes támogatója a zsír nélküli izomzat megszerzését célzó edzéseknek.

A termék 100% tisztaságú BCAA-t és az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Fogyasszon naponta 2x5 grammot. Az optimális eredmény eléréséhez, keverje magas fehérje-tartalmú étrend-kiegészítőhöz.Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-02
Üdv!

Azt szeretném kérdezni, gyakorlatilag mi a különbség a BCAA Flash Zero (360 gr.) és a 100% BCAA (400 gr.) termék között? Melyik a jobb, hasznosabb és miért? Köszönöm a választ.

válasz
2018-02-05
Szia!

A BCAA Flash Zero ízesített de cukormentes. A 100% BCAA pedig íztelen teljesen.
Ezen kívül a Zeroban van glutamin is.

Vevővélemények

Remek ár-érték arány
2017-02-17
A több, mint 10 éve történt kreatin etil észter kúrám óta mindent meg tudok inni, ami keserű, mert az a kúra kiölte a keserű érzékelést a számban. Nekem nem kell ízesített, agyon aspartamozott vagy szukralózott BCAA, vidáman iszom edzés előtt és közben a natúrt is, mint ezt a Biopont :). Szóval ez keserű, aki bírja, az igya natúr! Nagyon finom porállaga van, emiatt gyorsan oldódik, de azért érdemes sokáig rázogatni.