BCAA Chewies (160 r.t.)

 
Betancourt Nutrition BCAA Chewies 160 r.t.
Ár: 8 050 Ft
Egységár: 50,31 Ft/r.t.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BETANCOURT NUTRITION - BCAA RÁGÓTABLETTA

 • A Betancourt Nutrition termékeivel az izomépítés „édes élmény”.
 • Gyémánt keménységű izmok, az egész testet lángokba borító termogenezis.
 • Az ATP újratermelődés olyan gyors, hogy a fáradtság érzését jó időre elfelejthetjük.
 • A nitrogén egyensúly olyannyira pozitív, hogy az izmoknak nincs más választásuk, mint hogy növekedjenek.
 • A regenerálódás olyan gyors és olyan teljes, hogy elfelejted milyen keményen is edzettél előző nap.
 • Mindez lehetséges a Betancourt Nutrition új készítményével, a CHEWIES BCAA-val.

Bárhol, bármikor lehetőséged nyílik az izmaid növekedését elősegíteni, hogyha kibontod ezt az új -egyedülállóan ízletes- étrend-kiegészítőt. A Betancourt Nutrition CHEWIES termékei változatos gyümölcsös ízekben kaphatók, és minden adagjuk ott és akkor hat ahol elfogyasztjuk.

CHEWIES BCAA

 • Adagonként 2000mg laboratóiumi minőségű elágazó szénláncú aminosav (BCAA): leucin, isoleucin, és valin,
 • nátrium mentes: segíti az izmok keménységének megőrzését (nincs vízretenció),
 • serkenti az ATP újratermelődését az edzések előtt, közben és után,
 • segít a nitrogén egyensúly megőrzésében és a termogenezisben,
 • a leucin a ma ismert legerőteljesebb anabolikus hatású fehérje.

A saját laborunk, a saját vegyületeink, a saját ízeink

A Betancourt laboratóriumaiban professzionális étkezés kutatók a borászok elhivatottságával keresik a legjobb és legeredetibb ízeket. Semmi sem hasonlít a CHEWIES utánozhatatlan és rabul ejtő édes ízéhez. A CHEWIES olyan finom, hogy a sportolók csak izomépítő cukorkának becézik, és annyit fogyasztanak belőle, amennyit csak bírnak a hihetetlen izomnövekedés, izomerő és regeneráció elérése céljából.

A Betancourt Nutrition az edzőteremben is bizonyított

Az étrendkiegészítők egyhangúságából kitörve, a Betancourt igazán formabontó készítményekkel áll elő, melyek az edzőteremben is bizonyítottak. A Betancourt alapítója Jorge Betancourt, korábbi NPC testépítő világbajnok, aki immáron 20 éves tapasztalattal rendelkezik, és kimagasló elismerésnek örvend a szakmában.

A CHEWIES mögött meghúzódó tudomány

Izomkeményítés: Egyebek mellett, az elágazó szénláncú aminosavak az izomfehérjék építőkövei. Az izomfehérjék szintézisének fokozása -a nagy ellenállású edzés mellett- elengedhetetlen a hipertrófia (az izomrostok növekedésének) eléréséhez. Izomfehérjék szintézise nélkül tehát nincs izomnövekedés. Sok étrend-kiegészítő és tömegnövelő igen sok nátriumot tartalmaz. A magas nátrium koncentráció egyik mellékhatása, hogy víz áramlik ki a sejtekből a sejtek közti térbe. Ennek következmény, hogy az izmok simának és puffadtnak tűnnek. Mindemellett, az izomsejtekből történő vízkiáramlás egyenesen fokozza az atrófiát és a fehérjék katabolizmusát, mely az izomnövekedés ellen dolgozik.

Termogenezis és ATP újratermelődés: A BCAA oxidálódhat a májban és egyéb szervekben, melynek során ATP keletkezik. A folyamat során keletkező energia egy része véglegesen elvész a szervezet számára hő formájában. Ezt a jelenséget termogenezisnek (termo = hő, genezis = születés) nevezzük, és fokozott metabolizmushoz (kalóriák elégetése) vezet.

Nitrogén egyensúly: Az elágazó szénláncú aminosavak nitrogén egyensúlyt javító hatása több tudományos kutatás során bebizonyosodott. A leucin bizonyult a valaha vizsgált leghatékonyabb anabolikus aminosavnak.

Regenerálódás: Minden fizikai megerőltetés -még ha kis mértékben is de elkerülhetetlenül- az elágazó szénláncú aminosavak katabolizmusához vezet. Mivel a nagy ellenállású edzés serkenti az izomfehérjék szintézisét, megnő a szervezet igénye az elágazó szénláncú aminosavak iránt a regenerálódási fázisban. Ebből következik, hogy az edzés után alkalmazott CHEWIES BCAA serkenti az izmok újbóli felépülését.

Fogyasztása:

Napi 1-2 alkalommal 4 tabletta.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények