BCAA Explosion (0,92 lit.)

 / 4.0 1 vélemény
Amix BCAA Explosion 0,92 lit.
Ár: 5 100 Ft
Egységár: 5 543,48 Ft/lit.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA Explosion

Elágazó szénláncú folyékony aminósav

Amix BCAA Explosion egy anti katabolikus kiegészítő, amely elősegíti a szervezet energia feltöltését edzés elött és megakadályozza az izom lebontását edzés után. Ezekre az elágazó szénláncú aminosavakra van szüksége a szervezetnek az izomszövet fenntartására a fizikai munka,stressz és intenzív edzés során. Amix BCAA Explosion Liquid támogatja a hatékony izomtömegnövelést.

A BCAA Explosion hatásai:

  • felgyorsítja a regenerációt
  • megakadályozza az izomleépülést
  • energiát szolgáltat az izmoknak
  • fokozza a zsírmentes tömeget

Javasolt adagolás:

40ml egy adag (4 evőkanál).

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Iz-ar-ertek...
2014-04-26
Folyamatosan rendelek ebből a termékből.. 3 pont alapján értékelem.


Íz: Ízre nagyon jó.. Kifejezetten ajánlott olyan embereknek akiknél nem az ár hanem az íz, oldódás a szempont. Nem sűrű, nem darabos, nincs nem kívánt utóíze..


Ár: Az ára nem veri a csillagos eget. Ha valaki venni akar olyan bcaa termeket amivel nem kell vesződni. Nem kell hozzáadni semmihez, ízesíteni, etc. Ez a megfelelő választás. Szimpla egyszerű. Edzés előtt, után vagy akár egésznap is könnyedén barmikor bevihető a szervezetbe minden probléma nélkül.


Érték: Tény hogy a piacon lehet találni olyan terméket amely ezért az árért több bcaa-t tartalmaz. Viszont ettől független egy jó összerakott termék. A szedése megkezdése után mar azonnal érezhető a BCAA termékektől elvárt hatás. Megfelelően segíti a regenerációt és akar a diétát is.


Amiért csak "jó" minősítést kapott, mert közel egy literben "csak" kb. 80.000 mg bcaa aminosav található. De ezt ellensúlyozza a minőség és az összeállítás.


Ha valaki megteheti, hogy megvegye, nem fog csalódni..