BCAA Extreme Pure (120 kap.)

 / 4.0 1 vélemény
AminoStar BCAA Extreme Pure 120 kap.
Ár: 2 490 Ft
Egységár: 20,75 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Aminostar: BCAA Extreme Pure

  • Segíti megvédeni az izomfehérjéket a lebomlástól.
  • Pozitívan hat az izomsejtek egészségére.
  • Támogatja az izomerőt.

Az Aminostar® BCAA Extreme Pure kristálytiszta aminosav válogatás, amely megemelt meny - nyiségben tartalmazza a legfontosabb elágazó láncú aminosavat, az L-Leucinet a gyorsabb izomnövekedés elérése érdekében. Az L-Leucine edzés utáni használata segít megvédeni az izmokat a lebomlástól, és segíti az izomsejtek regenerációját, ha azok sérültek vagy kimerültek. Összességében előnyös hatása van az edzés utáni teljes izomkondícióra.

Felhasználási útmutató:

Az alap napi adag 3 kapszula 30 perccel az edzés megkezdése előtt, és 3 kapszula az edzés után.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2013-06-30
Üdv! Én kezdő vagyok az edzésben de szedem az aminot és anyi kérdésem lenne h én még rendeltem hozá Power X-Mass-ot és Creatine Monohydrate ezeknek a kombinációja jo test fejlödést fog nekem okozni vagy is jol választottam és ez a 3-as jo kombináció?

válasz
2018-02-05
Szia!
Jó a kombináció, ha megfelelően táplálkozol ezek mellé akkor működni fog a dolog. Ha belefér még érdemes lenne a csomagot kiegészíteni egy multivitaminnal, például a Mega Daily One Plusszal.

Vevővélemények

Érdemes kipróbálni.
2013-04-24
Edzés és lefekvés előtt fogyasztom, minden nap. Szerintem az ára megéri. A többi hasonló termék nem jobb semennyivel. Érdemes kipróbálni.