BCAA 1000 XXL (120 tab.)

 
ActivLab BCAA 1000 XXL 120 tab.
Ár: 3 330 Ft
Egységár: 27,75 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA 1000 XXL

BCAA XXL méretben

Nem kevesebb, mint 1 gramm (1000 mg) BCAA amino tablettánként!

  • Gátolja az izmok lebontását.
  • Javítja az izomépítő folyamatok hatékonyságát.
  • Segíti a szervezet regenerálódását edzések után.
  • Elősegíti a zsírszövetek lebontását.

BCAA 1000 XXL Tabs szabad, elágazó szénláncú aminosavak: L-leucin és L-isoleucin és L-valin ideális arányban. Fő feladatuk a katabolikus folyamatok korlátozása, amelyek a testben lejátszódva az izomszövetek leépüléséhez vezetnek. Ez pedig ezeknek az aminosavaknak egy különleges tulajdonsága révén lehetséges. Az izomsejtek leépülésével egy időben fokozza azok regenerációját. Az elágazó szénláncú aminosavaknak nagy szerepe van az izomerő és izomtömeg növelésében, segítenek csökkenteni a zsírszöveteket és fontos szerepük van a szervezet energiagazdálkodásában. Mindezek mellett segítenek megelőzni a kimerültséget, és csökkentik az edzés után szükséges regenerálódási időt.

Az Activlab BCAA 1000 XXL TABS tablettánként nem kevesebb, mint 1000 mg BCAA-t tartalmaz! Az Activlab BCAA 1000 XXL TABS ajánlott mindenkinek, aki bármely sportot, bármilyen szinten űz. Legyen műkedvelő vagy PROFI!

Ajánlott napi adag:

  1. Szabadidősportot üzőknek: 1 tabletta reggel 40 perccel evés előtt, 2 tabletta edzés után és 1 tabletta lefekvés előtt.
  2. Versenyzőknek: 1tabletta / 10 testsúly kg 4 külön adagban.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények