Támadás 2

 / 5.0 33 vélemény
Body.Builder Támadás 2
Ár: 2 500 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Támadás 2

A Támadás 2. a 2007-es Támadás c. kultuszfilm folytatása, amely ugyan történetileg egyáltalán nem folytatás, azonban mindenben felülmúlja az első részt.

Ez a film Kathi Béla sportolói karrierjéről, testépítésbeli csúcsra jutásáról és üzletemberré formálódásáról szól. A történet alapja a 2012-es Superbody felkészülés, de visszanyúlik a múltba és továbbhalad a jövőbe is.

A Támadás 2. Budapesten az Eurocenter mozijában lett bemutatva telt ház előtt 2013 december 28-án, majd országos moziturné indult, amit 2014 Március 28-án zárult le egy budapesti záróbulival.

Több, mint fél évvel a mozielőadások után készült el a DVD, amely a 122 perces filmen kívül majdnem egy órányi extrát tartalmaz, köztük egy "így készült" kisfilmet és 27 db kivágott jelenetet.

Szabványos DVD lemez

Tartalom:

  • Támadás 2 Film
  • "Így készült"
  • Kivágott jelenetek

Össz. játékidő: Kb. 3 óra.

Nézői vélemény:

"Mióta meg van a Támadás 2, minden nap néznem kell legalább egy jelenetet."

"Először is gratulálok a Támadás 2-höz, moziban is nagyon fasza volt, de DVD-n. Tyhűűűűű! 1 hete megvan, de 4x néztem meg :) Azóta fater is csak annyit mond nekem (ugyan azzal a kézmozdulattal, mint Béci): Csak a gyúúúrás! Atom király lett! Köszi!"

Ez egy digitális (nem fizikai) termék

A terméket nem fizikailag fogod megkapni, hanem hozzáférést kapsz a megtekintéséhez, eléréséhez. Videó, könyv, képgaléria. A termékeket minden esetben a szerzői jog védi, és a megrendeléseddel elfogadod a digitális termékekre vonatkozó felhasználási feltételeket. A terméket ezen a weboldalon vagy jogosult megtekinteni, a megtekintés belépéshez kötött, belépni a rendeléskor használt e-mail címeddel és shop.builder jelszavaddal tudsz. A termék másolására, sokszorosítására a szerzők nem adtak engedélyt, csak és kizárólag a termék ezen formában történő megtekintésére leszel a megrendeléssel jogosult.

Amennyiben a terméket bankkártyás fizetéssel rendeled meg, a fizetés után azonnal hozzáférsz az anyaghoz, itt a termék oldalán. Amennyiben a terméket Banki utalás fizetéssel rendeled meg, az összeg beérkezésekor egy e-mailben értesít a rendszerünk arról, hogy hozzáférsz a videóhoz itt, a termék oldalán. Kivételesen megrendelheted a terméket utánvéttel is, ekkor a futár egy csomagot fog kivinni, amiben benne lesz egy kód, ennek a kódnak a begépelésével tudod majd feloldani a hozzáférést. A hozzáférés nem átruházható, csak ezzel a regisztrációval használható.

A digitális termék megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Kérlek, jelentkezz be!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2015-03-21
Helló! Letölteni nem lehet? Természetesen nem ingyen gondoltam! Esetleg postázzátok Németországba is?

válasz
2015-03-23
Szia!

Az EU egész területén szállítunk. Tudomásom szerint nem lehet letölteni a body.builder.hu-ról, csak lemezen jelent meg a Támadás 2.

Vevővélemények

Alapmű
2015-04-09
Látnia kell mindenkinek. :)