Competition Color (250 ml)

 
Pro Tan Competition Color 250 ml
Ár: 10 490 Ft
Egységár: 41,96 Ft/ml
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

OVERNIGHT COMPETITION COLOUR

A legtökéletesebb barnítás versenyre.

Az Ultimate Competition barnító formula lehetővé teszi, hogy hosszan tartó barnaságot érjünk el, csupán egy réteg felvitele után. A legjobb mind közül.. Nem folyik meg és nem kopik le, mint a legtöbb barnító pár nap után. Egy bázis színt ad és ha a legjobb színpadi áhítunk, akkor ez a legtökéletesebb választás, a kiinduló pont.

Használat:

Vigyen fel egy réteget jól szellőző-, tiszta helyen. A spray-t a kívánt testrészre kell fújni, ami 10 cm-es területen jól fedi a bőrréteget. A térd- és könyökhajlatokra kevesebb festéket vigyünk föl, mert ott könnyen lesz sötétebb a bőr. Az első felvitel után megkapunk egy alapszínt, ami 3-5 óra elteltével még barnább lesz. A teljes száradásig 30 percet szükséges várni, mielőtt felöltöznénk de ezután is óvakodjunk legalább egy óráig a vizes felületektől. Egy 24 órás periódusban akár 3x is fel lehet vinni a barnítót, de a legjobb ha az első vastagabb réteg után lezuhanyzunk. Ezután a felesleges festék lejön és visszamard egy természetes barna tónus, amire aztán könnyebb felvinni a további rétegeket. (A zuhanyzás hideg/langyos vízzel történjen, lehetőleg ne dörzsöljük a bőrünket.)

Megjegyzés:

Ha még nem használt soha Pro Tan-t versenyre, javasoljuk, hogy próbálja ki a terméket verseny előtt 2-3 nappal, hogy megbizonyosodjon róla, hogy elérje a megfelelő színt.

Hasznos tippek:

<>ul
 • Az alkalmazás előtt használja a bőrradírozó termékünk, a Get Buffed-ot, ami megakadályozza hogy a bőrön foltos hatást keltsen a barnító. (Egyes bőrtípusoknál jelentkezhet, ezt kiküszöbölendő van a Get Buffed, ami egyben egy bőr PH optimalizáló.)
 • Javasoljuk, hogy 3 rétegnél ne vigyen fel többet.
 • A matt hatás elkerülése miatt, használjon a termék mellé Póz olajt vagy Póz gélt, Muscle Juice-t vagy Muscle Sheen-t!
 • Termékleírás összecsukása »


  Kérdések

  Kérdés
  2015-03-23
  hello. olyan kerdesem lenne h ez magaba spary lenne vagy csak a festek es bele kell onteni egy szoropisztolyba es fujni?

  válasz
  2015-03-24
  Szia!

  Ez magában a spray és barnító, mellékelve hozzá egy applikátor.

  Vevővélemények