Bandázs (pár)

 / 4.5 19 vélemény
Mad Max Bandázs pár
Ár: 1 300 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Bandázs

Akár csak zsákolgatsz, akár rendes box/thai box/egyéb kemény ütésekkel ill. zsákolással járó küzdősport edzéseid vannak, elengedhetetlen, hogy a csuklódat erősen tartsa valami a kesztyű alatt. Igazán erőset így tudsz ütni, és nem mellékesen, a sérüléseket is megelőzheted ilyen módon.

"Pár hónapja érkezett meg, nekem hibátlan minőségben azóta rendszeresen nyüstölöm és bírja :) Mint a hogy már többe írták megfelelő feltekerés mellet kiváló tartást add az ökölnek és csuklónak, nem csak zsákoláshoz hanem fekve nyomáshoz és több más gyakorlathoz is ezt használom :) maximálisan elégedett vagyok a minőséggel, tartóssággal, és az árával is :D"

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2016-01-28
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a termék rendelkezik-e hüvelykujj bujtatóval. Köszönöm

válasz
2016-01-31
Szia!

Elvileg van neki.

Vevővélemények

Szuper.
2015-06-24
Sziasztok!


Szerintem ez az eddigi legjobb ár-érték arányú bandázs, amihez szerencsém volt. Volt már everlast meg budo márkájúm is. Egy kicsit elasztikus (de nem túlzottan), kellemes érzés felvenni. Ha összeszorítom benne a kezem akkor itt is megvan a kompresszió érzése, hogy egy kicsit összenyomja a kezem. Jól tart. Ha lenne elasztikusba is madmax-es, azt is szívesen kipróbálnám. :)
Tökéletes
2015-10-20
Kb 4-5 hónapja boxolok, ez a negyedik fajta bandázs amit megvettem és teljesen elégedett vagyok vele, pont elég hosszú, pont elég rugalmas ahhoz, hogy ne tudjon meglazulni, tart rendesen, felveszi az izzadságot és nem is használódik olyan gyorsan mint a többi amit eddig próbáltam. Valamint viszonylag vékony az anyag úgyhogy könnyebb a bandázsolt kézzel a kesztyűt le-fel venni. Lehet, hogy van jobb de ezzel semmi bajom nincs, a többit nálam biztosan veri, a drágábbakat is.