Elasztikus bandázs

 / 5.0 3 vélemény
Everlast Elasztikus bandázs
Ár: 2 200 Ft
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Everlast Elasztikus bandázs

Everlast bandázs1 pár (2db) Everlast márkájú rugalmas bandázs fekete színben. A bandázs hossza: kb. 3m, így mind boxolóknak, mind thai/kick-boxolóknak egyaránt alkalmas bandázsoláshoz. A fásli anyaga: pamut, amibe gumi szálak vannak szőve.

Az anyag rugalmassága miatt ez a típusú bandázs tartja a legjobban a csuklót és védi az izületeket a sérüléstől. Nedvszívó képességének köszönhetően a boxkesztyű hosszabb életű lesz. A bandázs hüvelykujj bujtatóval és tépőzárral is rendelkezik.

  • 2,85 m-es,
  • rugalmas, fekete,
  • a bandázs mérete: 5 cm x 285 cm,
  • hüvelykujj bujtatóval és tépőzárral

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2014-02-24
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy az ár egy párra, vagy 1 darabra értendő-e, és rendelkezik-e hüvelykujj bújtatóval?
Köszönöm

válasz
2014-02-25
Szia!

Az ár egy párra vonatkozik, és van bújtatója.

Vevővélemények

Nekem tökéletesen megfelelt!
2015-07-15
Boxolás miatt vettem, mert a bütykeimről mindig lejött a bőr, és nagyon fájt. Az edzőm tanácsolta hogy vegyek egy pár bandázst, hogy ne legyen ilyen többet. Egyből a shop.builderen kezdtem keresgélni, aztán megtaláltam ezt. Megfelelő hosszúságú, kényelmes, nem tekeredik le, és még 1 év aktív használat után sincs semmi baja, nagyon tartós. Ha valamikor cserélnem kéne, biztos hogy megint ilyet vennék!
Hibátlan!
2016-10-05
Csuklót nagyon jól tartja, lazán "kötve" is, ami nagyon jó, mert így nem szorítom el a vérkeringést. Volt ez előtt egy merevebb anyagú, az nem tartotta rendesen a csuklóm, csak ha kissé megszorítottam, így annál edzés végére már éreztem, hogy nem kering rendesen a vér. Ez a termék viszont tökéletes, hossza is megfelelő és ütni is jó benne, mert nem annyira vastag, hogy túlságosan felfogja az ütést, pont jó.
Pont jó
2017-09-04
Kicsi női kézre nem könnyen találok jót, mert az elasztikus bandázsok azzal büntetnek, hogy kétszeres hosszúságúra nyúlnak, nagyon macerás felkötni. Ez viszont nem túl rugalmas, nem is túl merev, nem csúszkál, jó az anyaga, szóval király.