Vitamin B1 (250mg) (100 tab.)

 / 5.0 8 vélemény
VitaKing Vitamin B1 (250mg) 100 tab.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 29,90 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

B1-Vitamin 250mg

A tiamin (B1-vitaminnak is nevezik) vízben oldódik, naponta pótolni kell, akárcsak a többi B-vitamin komplexhez tartozó vitaminokat. A B1-vitamint erkölcsi (morális) vitaminnak is nevezik, az idegrendszerre és a szellemi viselkedésmódra gyakorolt hatása miatt.

Folyamatos szedése esetén C-vitamin hiányt okozhat, tehát célszerű azzal együtt arányosan alkalmazni.

  • a B1-vitamin részt vesz a fehérjék, zsírok, szénhidrátok anyagcseréjében, valamint a sejtszintű anyagcsere folyamatokban
  • szükséges az idegrendszer normál működéséhez
  • szükséges a szív és az izomzat megfelelő működéséhez
  • hozzájárulhat a megfelelő étvágyhoz

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-06-02
Szia!
Az lenne a kérdésem, hogy ha mostanában ingerlékeny vagyok, érdemes szedni ezt? Ha jól tudom, az agynak rendkívül sok B1-vitaminra van szüksége, az agyam rendkívül jól működik, viszont túlságosan ingerlékeny vagyok, ráadásul vizsgaidőszak is van, ezért is kérdezem, hogy inkább ajánlod vagy nem ajánlod.
Természetesen szedek amúgy multivitamint, kálcium-magnéziumot, omega 3-at is. Emellett diétázok, persze most jóllakásig eszek, szedek L-karnitint, BCAA xpresst és WPP-t is, szedtem thermo-X-et is, viszont észrevettem, hogy a koffein nincs rám jó hatással, sokkal feszültebb vagyok ettől is, és sajnos gyógyszereket is kell szednem. Mit gondolsz, érdemes lenne kicsit szüneteltetni az L-karnitint, BCAA xpresst, pláne a Thermo-X-et, hogy jobban bírjam a strapát?
Edzések elég jól mennek, még szerintem L-karnitin, és bármi kieg nélkül is elég jól menne, mivel 22 éves vagyok, szóval elég komolyan gondolkozok most azon, hogy nem szedek egy ideig L-karnitint, BCAA-t, Thermo-X-et, mert túlpörgetnek edzésen is, egy igazi "war machine" vagyok az edzésen, a készítmény nélkül is.
Esetleg a kávéról inkább zöld teára kéne váltanom, mit gondolsz? Mit javasolsz esetleg, milyen készítményt? Ha jól tudom, a zöld tea is jó hatással van az idegrendszerre, esetleg egy Tea-X?
Válaszod előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia. Megér egy próbát, de amit nagyon tudnék javasolni ilyen esetre az a WOD Crusher Adaptogens. A Thermo szüneteltetése nem rossz ötlet. A karnitin és a BCAA nem pörget, szedheted nyugodtan. A Tea-X simán mehet, ha megvagy a kávé ereje nélkül akkor helyettesítheted vele.

Vevővélemények

Idegrendszeri roborálás
2015-05-02
Nagyon fontos kiegészítő pl. övsömör, ideggyulladás, idegzsába esetén, amire sajnos az orvosok zöme nem helyez kellő hangsúlyt. Édesanyám lábát érintő ideggyulladást tette rendbe egy bő hét alatt, amire a felírt gyógyszerei képtelenek voltak. Reggel és este szedettem vele 1-1 kapszulát, mellé Vitabolicot délben, és szintén reggel és esete 1-1 500 mcg-os Vitakinges B12-őt. Picike kapszula, mellékhatást nem okoz, émelygéssel nem kell számolni, annál inkább jótékony hatással van az idegekre/idegrendszerre! Depresszió esetén is javasolt kiegészítő terápiaként, vagy megelőzésre!