PABA (120 kap.)

 / 5.0 4 vélemény
Swanson PABA 120 kap.
Ár: 3 390 Ft
Egységár: 28,25 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

PABA (PABS=Para-aminobenzoesav)

A PABA-ról régebben azt tartották, hogy a B-vitaminok közé tartozik. Ma már tudjuk, hogy közvetlenül nem életfontosságú tápanyag, de bizonyos mikroorganizmusok (bélbaktériumok) számára nélkülözhetetlen. Ezek a baktériumok hozzátartoznak a szervezet ún. normál flórájához, sőt, hasznot is hajtanak, pl. vitaminokat termelnek és visszaszorítják a kórokozó baktériumokat. A PABA e jótékony baktériumokon keresztül hat előnyösen a szervezetre.

Mihez szükséges?

  • antioxidáns folyamatokhoz, védőfaktorként
  • az emésztőrendszer mikroorganizmusainak tökéletes működéséhez
  • közvetve csökkentheti az érelmeszesedés és a szívinfarktus veszélyét

Egyesek azt kívánják, hogy a folsav és a PABS kombinációjának hatására őszülő hajuk visszanyerje eredeti színét. Állatkísérletekben ezt a hatást megfigyelték, így biztosan érdemes megkísérelni, ha valaki más hajszínt szeretne. A hét hat napján napi 1000mg-os nyújtott hatású PABS-készítményből áll a kezelés.

Ha szeretne egyenletesen lebarnulni, PABS-ot tartalmazó kenőcsöt alkalmazzon fényvédőként.

Sok hollywoodi filmcsillagot ismerek, aki PABS-ot használ, hogy védekezzék ráncai ellen. A már meglévő ráncokat nem tünteti el, de néhány embernél biztosan késlelteti a kialakulásukat.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-08-26
Ez most akkor hány darabos kiszerelés? "Egy adag mérete: 1 kapszula
Adagok Száma: 250" vagy "Kiszerelés:120 kapszula" melyik az valós adat?

válasz
2016-08-29
Szia!

120 kapszulás a termék.

Vevővélemények

Még mindig bízom benne
2018-04-10
Igazság szerint nagyon sok jót olvastam róla, hogy érdemes szedni, mert jó a hajra, a bőr állapotára, sok fórumon dicsérték, ez tetszett. De nekem inkább azért volt fontos, bíztam abban, hogy segít az ősz hajszálakat eltüntetni. De eddig semmi eredménye, és ezt betudom annak, hogy már évek óta ősz a hajam, úgyhogy továbbra is a bőröm, a hajam miatt szedem. Erre viszont nagyon jó. Napi egy tablettát szedek,az 500 mg.