Biotin (100 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Swanson Biotin 100 kap.
Ár: 2 100 Ft
Egységár: 21,00 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Biotin

A biotin a zsírok és a szénhidrátok anyagcseréjéhez nélkülözhetetlen enzimalkotó.

A bélbaktériumok is előállítják. Naponta 10-50 mcg-t fogyasztunk el átlagos vegyes táplálkozás mellett, ami fedezi az igényt (ez fogyókúrák idején nem feltétlenül igaz).

Hiánya fáradtsággal, étvágyvesztéssel, bőrproblémákkal, vérszegénységgel, érzészavarokkal, koleszterinszint emelkedéssel járhat. Hiányállapot rövidbél szindrómában, elégtelen táplálkozás vagy felszívódási zavarok következtében is előfordulhat, ugyanezt idézheti elő a nyers tojásfehérje tartós és nagy mennyiségű fogyasztása is.

Hozzásegít az erősebb, egészségesebb körmökhöz, hajhoz (hiánya hajhullást okozhat). A sejtek inzulinérzékenységét növeli, ezért cukorbetegségben előnyös lehet orvosi kontroll melletti használata. A cukorbetegség következtében fellépő idegkárosodás ellen is védelmet adhat.

A kiegészítés növeli az inzulinérzékenységet és fokozza a glukokináz enzim aktivitását. A glukokináz a máj glükózfelhasználásáért felelős, a biotin-kiegészítés, különösen magas dózisokban csökkentheti a vércukorszintet.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-12-18
Hello. Ezt vagy ehelyett mást ajánlanál elsősorban hajhullás ellen? Válaszodat előre is köszönöm.

válasz
2012-12-19
Szia! Inkább egy b vitamin komplexet, pl. B-100.

Vevővélemények

Ár/érték aránya kiváló
2012-04-06
Nagyon jó termék, nagymamának vásároltam belőle azóta rendszeresen fogyasztja én pedig rendelem! Ár/érték aránya kiváló nagyon magas az egy adagban található biotin mennyisége!