Niacin (100 tab.)

 / 3.0 2 vélemény
Puritan`s Pride Niacin 100 tab.
Ár: 1 590 Ft
Egységár: 15,90 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Niacin 100 mg

A niacin (B3-vitamin) részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban. Szerepet játszik a bőr és a nyálkahártya épségének fenntartásában, ezáltal tetszetősebb, egészséges bőrt kölcsönöz. Mivel restimulálja a korábbi leégések ill. sugárzások hatását, kellemetlen bőrpírt és viszketést okozhat, ami egy órán belül elmúlik. A B3-vitamin részt vesz az idegrendszer normál működésében.

OÉTI bejegyzési szám: 4491/2009

Napi ajánlott mennyiség: 1 tabletta

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-03-13
Kedves Ügyfélszolgálat!
Eddig a családom nagy megelégedéssel használta a niacint, most egyetlen helyen sincs raktáron. Igaz, hogy vénykötelessé tették? Ha igen, akkor minden országban?
Orvosi felügyelettel nagyon komoly méregtelenítést lehetett vele csinálni, de pl allergiára is kitűnő volt.Sajnálnám, ha átterelnék a gyógyszerekhez.
köszönöm

válasz
2018-02-05
Szia!

Nem hinném, hogy egy vitamint csak úgy vénykötelessé tennének. Nekünk van ilyen: Niacin Caps (B-3) 500 mg. Ezek 500mg-os kapszulák, nem százasak, mint a Puritan's.

Vevővélemények

csak elismerőleg szólt, aki használta
2014-03-13
A termék a pirosodással, bőrfeszüléssel jelzi, hogy méregtelenít. Egy könyvben olvastam, hogy Csernobilba is küldtek, sokat segített ott is, és a két torony leomlásánél mérgeket beszívó mentőegységek tagjait is ezzel kezelték, stb. Családunkban, ismerőseinknél csak elismerőleg szólt, aki használta. Több orvos végez niacin segítségével komoly méregtelenítést.