Myo-Inositol Plus Folic Acid (240 gr.)

 / 4.5 6 vélemény
Pharmekal Myo-Inositol Plus Folic Acid 240 gr.
Ár: 6 990 Ft
Egységár: 29,12 Ft/gr.
Íz:
citrom
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Myo-Inositol

Az Inozitolt régebben a B-vitaminok csoportjába sorolták (B9), de klasszikus értelemben véve nem tartozik ebbe a kategóriába, mivel a szervezet myo-inozitol formájában képes szintetizálni.

Változatos és kiegyensúlyozott étrenddel, főleg a húsfélék, tej, tejtermékek és a gabonafélék fogyasztásával juttathatjuk a szervezetünkbe.

A népi és alternatív gyógyászat megfigyelései szerint az inozitol részt vesz a zsírok és a koleszterin anyagcseréjében, az agy-, idegek- és izmok működésében, az ingerületátvitelben, és fontos részét képezi a sejthártyának.

A folsav részt vesz a normál aminosav-szintézisben, és hozzájárul a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához.

A kiegészítő folsav- bevitel növeli az anyai folsav-ellátottság szintjét. Az alacsony anyai folsav-szint a fejlődő magzat velőcső-záródási rendellenessége kialakulásának kockázati tényezője.

Napi ajánlott mennyiség:

Keverjen el 2,5 dl vízben 1 x 2 adagolókanál port. Fogyassza étkezés közben vagy utána.

OÉTI notifikációs szám: 14890/2014

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-04-15
Pajzsmirigy problémákra jó lehet?

válasz
2016-04-18
Szia!

Attól függ milyen jellegű a probléma. Alapvetően viszont nem ez a fő feladata:
„A mio-inozitol előnyös a cukorbetegség kezelésében, csökkenti az inzulin rezisztenciát. Valószínű, hogy ez az egyik oka annak, hogy az alkalmazása során javult a menstruációs ciklus, könnyebben következett be terhesség. Hatására csökken a tesztoszteron és az LH, és nő a progeszteron szint. Javítja a petesejtek minőségét és az IVF (lombikbébi kezelés) sikerességét. Szelénnel együtt adva pedig hatására a pajzsmirigygyulladás is lényegesen csökkent.”

Vevővélemények

Fantasztikus termék! Teljesen rendbe hozta a hormonrendszeremet!
2016-03-03
Fantasztikus termék! Teljesen rendbe hozta a hormonrendszeremet! Egyik ismerősömnek a pajzsmirigyével volt probléma és őt is teljesen rendbe hozta. Kb egy hónap után fejti ki hatását. Nem kell megijedni, ha esetleg pl. a haj zsírosodik, mert amíg helyre nem rázódik az ember, addig tapasztalható.