Stress B-Complex (120 kap.)

 
Optimum Nutrition Stress B-Complex 120 kap.
Ár: 3 820 Ft
4 410 Ft
Megtakarítás:590 Ft 13%
Egységár: 31,83 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Stress B-Complex

Optimális hatóanyag-összetétel olyanok számára, akik nagyteljesítményű, vízben oldódó vitaminpótlást keresnek. Napi két kapszula biztosít minden egyes B-vitamint és C-vitamint, valamint olyan ezekkel a vitaminokkal kapcsolatos komponenseket, mint a PABA, a kolin és az inozitol.

Ajánlott fogyasztás: Étrend-kiegészítőként fogyassz napi két kapszulát, vagy kövesd az orvos, szakképzett dietetikus vagy személyi edző tanácsát.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2009-02-17
kérdésem akövetkező lenne a termékkel kapcsolatban:étvágytalan vagyok, ezzel együtt gyomorpanaszaim is vannak. ideggyógyászom szerint pánikszindrómám is van, izzadás remegés hányinger, migrén.a nyugtató nem minden esetben hat, ezért szeretném az immunrendszert erősiteni, és az étvágyanmat javitani. Megfelel-e ezekre a tünetekre a stressz B komplex? válaszát előre is köszönöm!

válasz
2009-02-18
Valamelyest segíthet, de önmagában nem fogja megoldani a problémát. Az étvágytalanságon jó eséllyel segíthet. Gyomorpanaszokra erősen ajánlom valamilyen probiotikum szedését, az egyik legjobb ezek közül a Bioflora: https://m.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=325
Ez közvetve az immunrendszer erősödését is elősegíti.

Vevővélemények