Stress-B 100 (60 tab.)

 / 5.0 3 vélemény
Highland Stress-B 100 60 tab.
Ár: 10 400 Ft
Egységár: 173,33 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Stress-B 100

A B-vitamin komplexnek köztudomásúan stressz-csökkentő hatása van. A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok jól oldják az idegi feszültséget. Számos B-vitamin játszik katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében. A kolinnak és az inozitolnak emellett koleszterin-szint csökkentő hatása is van. A B-vitaminok pozitívan befolyásolják a test energia-háztartását is. Aki nem akar nyugtató szerekhez vagy altatóhoz nyúlni, akinek a sok idegesség miatt lecsökkent az étvágya, annak a legkézenfekvőbb és legegészségesebb megoldás egy Stress B-komplex használata.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-11-14
és ha van étvágyam akkor is lehet szedni? viszont nagyon stresszes és ideges vagyok de hizni nem akarok. akkor is szedhetem?

válasz
2010-11-15
Igen. A javuló étvágy érzésem szerint picit túl van misztifikálva, ráadásul ha az ember figyel az étrendjére, nem fog többet enni - ez csak elhatározás kérdése. Attól hogy jó az étvágy, nem kötelező többet enni :)

Vevővélemények

A nyugodt erő!
2017-05-24
Az azonos dózistartalmú "B" vitaminoknál, sokkal komolyabb hatóerővel rendelkezik. Jobban felszívódik, tisztább, könnyebben ürül és érezhetően kellemesebb a kúraszerű alkalmazása.