Sea Kelp (90 tab.)

 / 5.0 2 vélemény
VitaKing Sea Kelp 90 tab.
Ár: 1 200 Ft
Egységár: 13,33 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Kelp nyomelem tabletta

A Kelpnek hívott tengeri moszatból készült tabletta tartalmazza tengerekben jelen lévő több, mint 60 nyomelemet, ami talán a legkiegyensúlyozottabb nyomelem forrás a világon.

A jódról sokan tudják, hogy a pajzsmirigy-hormonok egyik alkotója. Normális állapotban egy felnőtt szervezetében mintegy 15-20 mg jód található. Jelentős mennyiségű szerves jódot tartalmaz a Sea-Kelp, ami különösen szükséges az alábbi funkciókhoz:

  • Pajzsmirigyhormonok termelése
  • Az anyagcsere szabályozása
  • Idegrendszer működése
  • Vérkeringés szabályozása
  • Hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez

A jód felszívódása függ a szervezet jódtelítettségétől. A felszívódását elég sok növény pozitívan befolyásolja, többek között a kelkáposzta, fejeskáposzta, retek, kelbimbó. Ezeken kívül hatással van rá még a fluorid és a nitrát is (fogkrémek, ipari hústermékek), mindkettő gátolja.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2015-09-28
Sziasztok!
Mennyi jódot tartalmaz 1 tabletta? És mennyi szedése javasolt naponta?
Kössz előre is.

válasz
2015-09-29
Szia!

150 mikrogrammot, és ennyi az ajánlott napi adag.

Vevővélemények

Fogyás
2015-10-14
Diétához kiegészítőként vettem. Ha a pajzsmirigy alulműködik akkor az nagy mértékben akadályozhatja a fogyást. Így biztos ami biztos bedobok egy szemet reggel egyet meg este - ne ez legyen az akadálya a fogyásnak :) Egyébként profibb multivitamin csomagokban alapból benne van a tengeri moszat tabletta de diéta alatt mindenképpen ajánlom a terméket.