Chela-Min Sport Formula (60 kap.)

 / 4.5 2 vélemény
Olimp Sport Nutrition Chela-Min Sport Formula 60 kap.
Ár: 3 290 Ft
Egységár: 54,83 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

CHELA-MIN SPORT FORMULA

Az Olimp Sport Nutrition CHELA-MIN SPORT FORMULA egy komplex ásványi anyag formula, mely a szervezetünk egészséges működéséhez, és sportteljesítményünk maximalizálásához nélkülözhetetlen ásványi anyagok és nyomelemek telje spektrumát biztosítja, méghozzá a létező legjobb hasznosulású, legbioaktívabb formában!

Miért fontos?

Az intenzív fizikai megterhelések fokozzák szervezetünk ásványi anyag és nyomelem szükségletét, amit egy esetleges tápanyag megszorított diéta tovább súlyosbíthat. Amennyiben nem tudjuk biztosítani szervezetünk számára, akár egyetlen nyomelemből is a szükséges mennyiséget, az már rövidtávon is befolyásolja szervezetünk egészséges működését, ami rontja fizikai és szellemi teljesítőképességünk, és hosszú távon kóros elváltozásokat generálhat! Ha valaki teljesítményének maximalizálásáért harcol, és kiemelt szempontként kezeli általános egészségi állapotát, annak ugyanilyen kiemelt szempontként kell kezelni szervezete ásványi anyag és nyomelem ellátását!

Mitől hatékony?

Az ásványi anyag kiegészítők többsége, ha tartalmazza is a megfelelő dózist a kiemelt fontosságú összetevőkből, az alkalmazott ásványi anyag sók formája általában messze van az optimálistól, így a formula hatékonysága is csak korlátozott lehet. A CHELA-MIN hatóanyag komplexe kizárólag az ásványi anyagok legjobban hasznosuló formáját az un. kelát formát alkalmazza, az iparág piacvezetője az ALBION vállalat szabadalommal védett eljárási technológiával! Ez az ásványi anyag kiegészítés legmagasabb foka, mely gyakorlatilag 100%-os hasznosulást garantál!

Adagolás

Fogyassz napi egy kapszulát.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Kelatizált!
2018-08-06
Az összetételében szinte teljes mértékben Albion szabadalmú, kelatizált ásványi komplex nálam már bizonyított, hiszen a cég multivitamin formuláját szedem már hónapok óta (Vita-Min Sport), aminek ásványi anyag kapszulája ez a termék. Mióta szedem, csak túledzettség esetén fordult elő izomgörcs vagy regenerációs nehézség. Ilyen esetekben szoktam 2-4 napig szedni napi egy kapszulát ebből pluszban, ez a "kezelés" abszolút elmulasztotta eddig mindig az említett problémákat. Azért ezt - és nem tiszta magnéziumot -, mert én a teljes spektrumú, komplex termékekben hiszek, kicsit tartok az egy-két anyagban domináns termékek egyensúly felborító hatásától, hiszen ismerjük a tápanyagpárok, -csoportok antagonizmusának jelenségét!