Alkagen (120 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Olimp Sport Nutrition Alkagen 120 kap.
Ár: 3 500 Ft
Egységár: 29,17 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

ALKAGEN

Az OLIMP NUTRITION ALKAGEN egy forradalmian új formula, melynek tudományosan adagolt bikarbonát és citrát alkálisókat és cink-kelátot tartalmazó keveréke hatékonyan támogatja a szervezet sav-bázis és elektrolit egyensúlyát. Az intenzív fizikai megterhelés, mint a sporttevékenység, a modern táplálkozási szokások és életmódbeli tényezők erőteljes savas terhelés jelentenek szervezetünk számára, melynek ellensúlyozása kulcsfontosságú egészségünk megőrzési és fizikai teljesítményünk maximalizálása érdekében!

Az ALKAGEN kifejlesztésének célja egy olyan formula megalkotása volt, mely hatékonyan harcol a szervezet érő savas terhelések negatív hatásai ellen és biztosítja azt az egyensúlyt, ami elengedhetetlen mind a sportolók, mind a nem sportolók számára!

Adagolás

Vegyen be 2 kapszulát naponta kétszer az étkezések között. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Hőségben kötelező
2016-12-29
Hosszútáv-futás és hosszútávú triatlon elengedhetetlen táp.kiegészítője. Hőségben kötelező, de én télen is tudok egy hosszabb futás alatt annyit izzadni, hogy elszálljon az elektrolit háztartásom, ami leginkább fülzúgás, majd izomgörcs formájában jelentkezik. Ár/értékben hibátlan.