Super Antioxidants (120 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Optimum Nutrition Super Antioxidants 120 kap.
Ár: 6 875 Ft
Egységár: 57,29 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Super Antioxidants

Szuper antioxidánsok
Kivételes hatékonyság!

Fontos antioxidánsok hatékony keveréke egyetlen étrend-kiegészítőben!

A Super Antioxidant kapszulák négy fontos antioxidáns keverékéből állnak: C vitamin, béta karotin, E vitamin és szelén. Minden kapszulában 400 mcg folsav is található.

A test enzimeket termel a szabad gyökök lekötésére, ilyenek pl. a a superoxid diszmutáz (SOD), a kataláz és a glutation peroxidáz. Bár a felsorolt enzimeket mesterséges úton is lehet pótolni, a test nem mindig képes őket elraktározni. Ezért sokkal hatásosabb a tested az enzimek alapanyagaival ellátni, amiből aztán a szervezet maga építheti fel az enzimeket.

Számos enzim, vitamin, ásványi anyag és gyógynövény viselkedik antioxidánsként vagy serkenti az antioxidánsok termelését. Ilyenek az E vitamin, a beta-karotin, a B2, B2 és B6 vitamin, a Q-10 koenzim, a szőlőmag, az áfonya, a fenyőkéreg, a ginkgo biloba, a szelén, a cink, a réz és még számtalan más anyag. A szabad gyökök leküzdésének érdekében legjobb, ha ezeket a szereket pótoljuk. Számos ilyen jellegű szert fejlesztettek ki, amelyben többféle antioxidáns is található.

Javasolt használat: Étrend-kiegészítőként fogyassz 1 kapszulát a reggelihez és a vacsorához, vagy kövesd egy orvos, egy szakképzett dietetikus vagy a személyi edződ utasításait.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

legjobb ár/érték arányú antioxidáns
2008-10-14
Sziasztok!


Csak annyit szeretnék a termékről elmondani, hogy talán az egyik legjobb ár/érték arányú antioxidáns! Az összetételről csak annyit, hogy a folsav tartalma egy adagnak nem 400mg, hanem 400mcg, de ez nem változtat a hatásán, csak kisebb elírás!


javítottuk