Fitness Slim karcsúsító gél (500 ml)

 / 3.5 2 vélemény
Dr. Kelen Cosmetics Fitness Slim karcsúsító gél 500 ml
Ár: 3 410 Ft
Egységár: 6,82 Ft/ml
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Fitness Slim karcsúsító gél

"Nyugodtan ehet, alakja remek"

A bedörzsölő gél koffein, fahéjolaj és eszcin tartalma a problémás helyeken (has, comb, csípő, derék) felhalmozódott zsírlerakódást látványosan csökkenti és megakadályozza annak ismételt kialakulását.

A készítmény rendszeres használata javasolt a maximális hatékonyság érdekében. Sportolás, testedzés, fitnessgépek használata előtti felvitele gyorsítja a várt eredmény elérését. Célzott kezeléseknél (vákuumos, fóliás, infraszaunás) ill. masszázs előtt használva jelentősen fokozza annak hatékonyságát. Érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz. HYPOALLERGEN: Klinikai vizsgálat garantálja, hogy még a különösen érzékeny bőrt sem irritálja!

Aktív anyagai: koffein, eszcin, mentol, citromolaj, fahéjolaj

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

2019-02-11
Izzadni nem izzadok tőle jobban, de jó az illata és tetszik, ahogy felmelegít. Mintha kevesebb narancsbőröm lenne, de lehet ezt már csak én látom bele és nem ennek köszönhető. De egy próbát megért.Kiszerelésben jobban megéri, mint a 150 ml-s társa, azonban ennek valamiért rossz a nyomója. (Máshol vettem stria ellenit is, de annak is rossz a nyomófeje, úgyhogy ez a gyártó hibája).