Fitness Slim karcsúsító gél (1000 ml)

 / 4.5 2 vélemény
Dr. Kelen Cosmetics Fitness Slim karcsúsító gél 1000 ml
Ár: 6 285 Ft
Egységár: 6,29 Ft/ml
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Fitness Slim karcsúsító gél

"Nyugodtan ehet, alakja remek"

A bedörzsölő gél koffein, fahéjolaj és eszcin tartalma a problémás helyeken (has, comb, csípő, derék) felhalmozódott zsírlerakódást látványosan csökkenti és megakadályozza annak ismételt kialakulását.

A készítmény rendszeres használata javasolt a maximális hatékonyság érdekében. Sportolás, testedzés, fitnessgépek használata előtti felvitele gyorsítja a várt eredmény elérését. Célzott kezeléseknél (vákuumos, fóliás, infraszaunás) ill. masszázs előtt használva jelentősen fokozza annak hatékonyságát. Érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz. HYPOALLERGEN: Klinikai vizsgálat garantálja, hogy még a különösen érzékeny bőrt sem irritálja!

Aktív anyagai: koffein, eszcin, mentol, citromolaj, fahéjolaj

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

mozogj sokat és hatni fog
2018-04-22
heti 6 alkalommal használom, ugyanis heti 6 napon minden este 60 percet mozgok, intenzíven- 6,9 km/h sebességgel gyalolog, megállás nélkül-és minden napon használom a krémet: pocakon, derékon, combokon és a fenék részen. kimondottan érezhető a hatása, 2,5 hónapja kezdtem bele ebbe az edzésbe, szerettem volna kíméletesen súlyt csökkenteni, alakot formálni. Már 47 éves vagyok és a bőrünk másként reagál ha csökkentjük a súlyunkat, így nagyon figyelnem kellett erre is. De nagyon szépen alakul a fogyásom és a bőröm is megtartja a feszességét. ajánlom mindenkinek aki rendszeresen mozog" Én tekercseléssel fokozom a hatást és mindenki mondja is nekem, hogy látványosan megváltozott a körméretem:-))