Myobuild (348 gr.)

 
MuscleTech Myobuild 348 gr.
Ár: 9 890 Ft
11 990 Ft
Megtakarítás:2 100 Ft 18%
Egységár: 28,42 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

MuscleTech: Myobuild

  • Szuper koncentrátum formula!
  • Az edzés utáni garantált növekedés titka - MyoBuild!
  • Regeneráció - Méret - Erő!

Edzés Utáni Formula

Más edzés utáni kiegészítőkkel ellentétben, amelyek tele vannak haszontalan adalékokkal, a MyoBuild™ az első olyan edzés utáni formula, amely csak a tudományosan igazolt kulcsösszetevők szükséges dózisait juttatja el az izmaidba. A legjobb minőségű összetevőkből alkottuk meg, mint a betain, a kreatin-HCl, glutamin, elágazó láncú aminosavak és L-karnitin, így a MyoBuild™ növelni a száraz izomtömegedet és az erődet, valamint felgyorsítja az edzés utáni izomregenerálódást.

Regenerálódás

A MyoBuild™ 2000mg L-karnitint tartalmaz, amely klinikailag igazoltan segíti az edzés utáni izomregenerálódást azáltal, hogy növeli az izomszövet gyógyulási képességét és csökkenti az edzés alatti szöveti sérüléseket. Sőt, a Rhodiola rosea klinikailag tesztelt dózisát is hozzáadtuk a MyoBuild™-hez. Ez egy magas aktivitású, adaptogén anyag, amely javítja a fizikai és mentális frissességedet.

Méret és erő

A MyoBuild™ egyedülálló formulája az ismert kreatinok közül az egyik legpotensebb kreatint a Kreatin-HCl-t tartalmazza, melyről klinikai tanulmányok igazolták, hogy sikeresen növel erőt és tömeget egyaránt. Ezen felül, hogy az izmaid minél tovább kitartsanak az edzéseid során, a MyoBuild™ a tudományosan igazoltan hatásos, 2500mg-os dózisban betaint is tartalmaz.

Csökkenő Kortizol szint

A MyoBuild™ 5300mg dózisban tartalmaz glutamint és elágazó szénláncú aminosavakat (BCAA), pontosan abban az arányban, amelyről a klinikai kutatások kimutatták, hogy tesztoszteron szintet emel, csökkenti a kortizol szintet és ellenállóbbá teszi az izmokat a fokozott megterhelés következtében fellépő károsodásokkal szemben. A glutamin és BCAA-k mellett ez az edzés utáni erőbomba tömve van még Withania somnifera kivonatával is, amelyről humánkísérletek során igazolták, hogy szintén csökkenti a vér kortizolszintjét.

Adagolás:

Keverj el két adagolókanálnyit (16g) 200ml vízben és fogyaszd edzés után azonnal.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2012-09-26
sziasztok! erről van valami tapasztalat?

válasz
2012-09-27
Egyelőre nincs, de a gyártó által képviselt minőséget és a hatóanyagokat tekintve tuti nem rossz kis cucc :)

Vevővélemények