Leukic Pro Series (180 kap.)

 / 4.2 5 vélemény
MuscleTech Leukic Pro Series 180 kap.
Ár: 15 260 Ft
16 690 Ft
Megtakarítás:1 430 Ft 9%
Egységár: 84,78 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

MUSCLETECH LEUKIC

A VILÁG ELSŐ 100%-OS ANABOLIKUS ÖSSZETEVŐJE!
TOVÁBBFEJLESZTETT ANABOLIKUS AKTIVÁTOR

  • Nincsenek negatív Androgenikus Mellékhatások: nincs vízvisszatartás, puffadás, receptor károsodás és ideiglenes izomnövekedés
  • Folyamatos, kiváló minőségű, tömör izomnövekedést idéz elő
  • Azonnali izomserkentő hatása van

A MUscleTech csapat már több mint 10 éve fáradhatatlanul dolgozik, hogy megalkossa a világ első 100%-os tiszta anabolikus készítményét. A formula igen erőteljes, hisz már egy adag megkerüli a hormon/receptor anabolikus mehanizmusát, és elősegíti az izom saját anabolizmusmát, izomépítését. A készítmény hatékonyan állítja le az izomleépítő katabolikus folyamatokat.

Azon hormonok, amely az izomépítő folyamatokban vesznek részt, megkötik a receptorokat, ekkor a receptorok jelet küldenek a belső izomrostoknak hogy épüljenek. Hiába növelsz meg egy hormont, ha egy másik hormon fokozódását, illetve csökkenését éred el vele, ami egy fajta hormon mixet hoz létre, és ez azt jelenti, hogy a megnövekedett izom csak hetekig talán hónapokig lesz tartós. Ezt a folyamataot a tudósok "negatív visszajelzésű hormon csomó"-nak nevezik. A MuscleTech kutatói megkerülik ezen "hormon csomó" kialakulását. Az enzimatikus összetevők aktiválásával, melyek a szervezet erőteljes jelátvivő rendszeréért felelős, a hormonok emelésének és csökkentésének elkerülésével a LEUKIC olyan olyan eredményekre képes, melyre más termék nem.

100%-OS TISZTASÁGÚ ANABOLIKUS KÉSZÍTMÉNY A KEMÉNY, TÖMÖR, ÖRÖKKÉ TARTÓ IZOMNÖVEKEDÉSÉRT!

A LEUKIC azon anabolikus jeleket aktiválja, melyeket normális esetben a hormonok aktiválnak, - a hormonok befolyásolása nélkül. Ez a LEUKIC-ot a leghatékonyabb, legerőteljesebb és legtisztább anabolikus termékké teszi, a piacon létező termékek közül.

Már egy adaggal be tudod kapcsolni azonnal az anabolikus, izomépítő és le tudod kapcsolni a katabolikus, izomleépítő folyamatokat, a nap bármely szakában, bármikor, mert a LEUKIC mindenkor hatásos.

EZ A HATÉKONYSÁG ÖRÖKKÉ TARTÓ, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, TÖMÖR IZOMNÖVEKEDÉST EREDMÉNYEZ NEGATÍV ANDROGENIKUS MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL!

NINCS VÍZVISSZATARTÁS, PUFFADÁS, RECEPTOR KÁROSODÁS, ÉS IDEIGLENES NÖVEKEDÉS!

Ajánlott Fogyasztás: egyél 1 adagot (6 kapszulát) reggel rögtön felkelés után. Edzés napokon egyél 1 adagot közvetlenül edzés előtt. Extrém hatás eléréséhez egyél naponta 2 adagot. Igyál naponta 2-3 liter vizet a jó közérzet megőrzése érdekében. Használat előtt olvasd el a dobozon található címkét, és kövesd az azon szereplő utasításokat!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-12-06
Hello ! 19 eves vagyok lassan 1 eve edzek ! Kaja rendben , vitaminok rendben!!! 100%!!!
A kerdesem az az lenne hogy mit szolnal ehez a stackhez? Nyugodtan köss bele :)!
ON Gold standard Whey
Scitec VITARGO CRX
Multipro plus
Scitec c-1000
Scitec D3 vitamin
Muscletech Test HD
Muscletech Leukic
Muscletech AMINO BUILD
Muscletech Nano Vapor
JO E EZ A STACK?
2. Kerdesem az lenne hogy MIKOR MIT SZEDJEK? Csak mert mindenki mast mond 1-2termek szedesere es gondoltam megkerdezem :)!
Valaszodat elore is koszonom!!!

válasz
2018-02-05
Szia!

Jó lenne, de tesztoszteronfokozót nem kellene 19 évesen szedni. A 100% Whey Protein Gold Standard-et elsődlegesen edzés után fogyaszd, illetve reggeli első étkezésként zabpehellyel kevervem vagy önmagában bármikor, amikor fehérjére van szükség. Edzés után csavarj bele egy adagot a Vitargo CRX 2.0-ából.

Az összes többit a gyártó ajánlása szerint szedd, nagyobb okosságot én sem tudok annál írni.

Vevővélemények

2013-02-23
Nagyon jó cucc! A legjobb benne számomra, hogy tablettás és nem kell ezt is innom. Az edzéseket eléggé megsegíti, mert nekem jelentett erőben 1 hét után legalább 10-15%-ot és a fáradtság később jelentkezett. Az hogy itatja az embert az igaz szerintem is, de az étvágyam sajnos nem emelte nagyon. Mondjuk nekem azzal nincs is bajom, lehet ezért nem tűnt fel!:D


Kombináltam: Cell-tech hardcore pro series, 100%wpp, multi-pro.