GAKIC Pro Series (128 kap.)

 / 4.0 1 vélemény
MuscleTech GAKIC Pro Series 128 kap.
Ár: 15 735 Ft
Egységár: 122,93 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

GAKIC Caps

  • Azonnali 10,5 %-os erőnövekedés!
  • Azonnali izomenergia növekedés!
  • 28%-kal nagyobb ellenállás a terhelésnek!
  • Robbanékonyabb ismétlések és azonnali teljesítménynövekedés!

Új korszak kezdődött az izomépítő teljesítményben

A GAKIC az eddigi legnagyobb áttörés a testépítésben! Más, mint a kreatin, mivel ez nem egy stimuláns, és egészen más, mint a hagyományos edzés előtti kiegészítők. A GAKIC egy szabadalmazott edzés előtti izomfejlesztő kiegészítő, ami egészen más, mint, amit eddig valaha is próbáltál!

Nyolc év komoly kutatómunka, tesztek és klinikai kísérletek után a GAKIC kevéssel megjelenése óta nagy visszhangot váltott ki a testépítők körében, akik már teljesen ki voltak éhezve egy valódi tudományos kísérletek által is igazolt izomépítő kiegészítőre. A jó hír az, hogy a GAKIC-et egy sor tudományos eredmény is igazolja. Köztük olyan vizsgálatok is, amiket jó nevű kiadványokban publikáltak, mint amilyen a Medicine & Science in Sports & Exercise. Ráadásul ezek a vizsgálatok kimutatták, hogy az egyetlen dolog, ami a GAKIC-et megkülönbözteti számtalan más sport-kiegészítőtől, mindössze az, hogy a GAKIC valóban hatékony!

A GAKIC-et használó személyek azonnali 10,5 %-os erőnövekedést értek el!

Gondolj csak bele, micsoda eredmény ez - a GAKIC-et használó személyeknek a bevételt követően azonnal 10,5 %-kal megnőtt az erejük! Egy klinikai vizsgálat kimutatta, hogy a GAKIC kiegészítőként használva a sorozatban végzett intenzív súlyzós gyakorlatoknál jelentős mértékben megnövelte az izomenergiát. És a szervezet 28 százalékkal jobban ellenált a terhelésnek! Ami pedig a leglényegesebb: Keményebben és kitartóbban fogsz tudni edzeni, és még nagyobb leszel, mint amekkora vagy.

Át szeretnél lendülni azon az idegesítő holtponton? A GAKIC biztosítja a szükséges muníciót, hogy még robbanékonyabbak legyenek az ismétléseid minden egyes sorozatnál. Ahol rendesen ki szoktál merülni, a GAKIC éppen ott segít átlendülni, hogy tovább tudd folytatni az edzést, nagyobb intenzitással tudj edzeni, és azokat az izomrostjaidat is be tudd durrantani, aminek a létezéséről eddig még csak nem is tudtál. Ez egy olyan izomépítő kiegészítő, amit kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy minden edzésből ki tudd hozni a maximumot.

Ráadásul a GAKIC azonnal működésbe lép, elég edzés előtt bevenned! Nincs feltöltési időszak, ciklusok vagy szinten tartó fázis. Ha heti négy alkalommal edzel, egy üveg GAKIC (akár tabletta, akár por alakú) egy hónapig is kitart.

Ráadásul a GAKIC azonnal működésbe lép, elég edzés előtt bevenned!

Használati utasítás: Mivel a termék igen erős, és azonnal hat, a GAKIC-et kizárólag edzésnapokon használd, máskor ne. Táplálék-kiegészítőként egy adag (azaz 8 kapszula) kevesebb, mint 45 perccel az intenzív edzés előtt. Egy üveg egy hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz heti négy edzéssel számolva. 24 órán belül ne vegyél be egy adagnál (azaz 8 kapszulánál) többet! Egészséged megőrzése érdekében fogyassz naponta 10 x 2,5 dl vizet! Használat előtt olvasd el figyelmesen a címkén lévő feliratot és kövesd a használati utasítást!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-11-13
Szia! Erőversenyre készülök 1,5 hónap múlva és azt szeretném kérdezni, hogy jólenne ez a termék erő növelés céljából? Feltünt a 10,5 %-os erőnövekedés.Használok vitamin csomagot,tömegnövelőt,kreatint. Válaszodat előre is köszönöm !

válasz
2018-02-05
Szia!

Szerintem erre a célra egy kreatin-béta alanin kombó lenne a legideálisabb.

Vevővélemények

pörögsz tőle nagyon
2008-04-14
Hátjónak jó cucc, pörögsz tőle nagyon egész edzés alatt, csak amikor kimegy belőled a hatása :S olyan leszel mint aki két napja nem aludt :S és nagyon sok a 8 szemet egyszerre bevenni :S