Alphatest (112 kap.)

 / 4.0 1 vélemény
MuscleTech Alphatest 112 kap.
Ár: 17 550 Ft
Egységár: 156,70 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

MuscleTech: Alphatest

A Muscletech AlphaTest™ egy ultraerős tesztoszteronfokozó, ami növeli a szervezet belső tesztoszteron termelését így növeli az erődet!

Alphatest=Alfahím!

Ez a formula olyan ütős összetevőkből készült, amelyeknek a hatékonyságát klinikai vizsgálatok során igazolták.

Anabolizmus

Az AlphaTest 100mg bór-citrátot tartalmaz, ami pontosan 5mg bórt juttat a szervezetedbe. Egy 2011-es kutatás során, 8 egészséges férfi önkéntes vizsgálati alany részvételével kimutatták, hogy ez a mennyiség már hét nap alatt jelentősen megnöveli az aktív tesztoszteronszintet a szervezetben. A fűrészpálma és az astaxanthin (Mytosterone™) egyedülálló keverékét hozzáadva azt is kimutatta a vizsgálat, hogy az AlphaTest 14 nap alatt a fiziológiailag maximálisra emeli a tesztoszteronszintedet, továbbá az alanyoknál a dihidrotesztoszteron (DHT) csökkenését is megfigyeltük.

Teljesítmény és Antikatabolizmus

Az AlphaTest™ az első és egyetlen tesztoszteronfokozó, amely a Rhodiola crenulata és a Ginkgo biloba olyan hatékony keverékét tartalmazza, amely klinikailag igazoltan fenntartja a legoptimálisabb tesztoszteron-kortizol arányt intenzív edzés után. A kezelt kísérleti csoportoknak nagyban javult a teljesítményük és az edzési kapacitásuk.

Humán vizsgálatok

Az AlphaTest az egyetlen szuperkoncentrált tesztoszteronfokozó, amely klinikailag igazolt hatékonyságú, ultraerős összetevőkből áll. Fontos megjegyezni, hogy formuláink összetételét humán klinikai vizsgálatok eredményeire alapozzuk, mert a legtöbb gyártó félrevezet téged olyan formulákra alapozott ígéretekkel, amelyeket csak állatokon teszteltek. Ami még rosszabb, hogy gyakran hivatkoznak kutatásokra, de nem az azok szerint leírt dózisokat alkalmazzák a szabadalmaztatott keverékeikben.

Adagolás:

Fogyassz napi két kapszulát.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-02-24
hali! mikor ajanlott bevenni a napi 2 kapszulát?

válasz
2014-02-25
Szia!

Felkelés után közvetlenül.

Vevővélemények

Jó adag !
2013-12-19
Én próbaképp szedtem ilyet! Hát ez nekem nagyon bejött, szó szerint olyan volt mintha 26 kávét toltam volna le! Jó motiváltságot, erőt, és kitartást éreztem! Jó kajával 3 kiló egy hónap alatt simán megvan! Az étvágyam viszont nagyon megnőtt tőle ! :)


Ajánlom mindenkinek!