Animal Nitro (30 pak.)

 
Animal Pak Animal Nitro 30 pak.
Ár: 14 670 Ft
Egységár: 489,00 Ft/pak.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Animal Nitro

Komplex BCAA és aminosav transzportrendszer

FELGYORSULT AMINO TRANSZPORT

Az aminosavak az izmok alapvető építőkövei. Az aminosavak előidézhetik az anabolizmust, amely az izomnövekedés sarokköve. Amikor súlyokat emelsz, szükséged van rájuk, különösen a megfelelőekre. Míg majdnem két tucat különböző aminosav létezik, csupán néhány olyan van, amely abszolút létfontosságú az anabolikus rakéták begyújtásához, mint azt a legfrissebb kutatás bebizonyította. Nem meglepő, hogy ezek a kívánt aminosavak ugyanazok, amelyek az emberi izomfehérjében is megtalálhatóak. Az Animal Nitro az első és egyetlen olyan kiegészítő, amely ezen aminosavak helyes arányát tartalmazza, amely az emberi izomfehérjén alapszik. Ezt az aminosav-komplexet pontos nevén Human Muscle Protein ComplexÖ (HMPCÖ)-nek hívják, és csupán az Animal Nitronál léteznek. A HMPCÖ speciális, páratlan aminosavakból áll, amelyek mentesek olyan vegyi kötésektől, amelyek gátolják a maximális felhasználást. A 100 százalékig páratlan aminokat tartalmazó HMPCÖ használatával az Animal Nitro pontosan kontrollált adagot visz be azokból az aminosavakból, amelyek célja hogy hatékonyan belépjenek a keringésbe az újszerű amino-transzport rendszer segítségével. Íme a rendszer működése: minden egyes csomag pontosan 6,000 mg páratlan aminosavat (HMPCÖ-t) tartalmaz. Lenyelés után ezek speciális bolust (védőtömeget) képeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan keresztülhaladjanak a májon. Ez létfontosságú, mivel a máj megfogja és katabolizálja a szabályos aminosavakat (például azokat, amelyeket az olyan fehérjeporokban találunk, mint a savó és a szokványosabb aminosav-kiegészítők) ureává, amely salakanyag. Csak miután biztonsággal túljutott a májon, képes a páratlan aminosavak ezen bolusa belépni a vérkeringésbe, ahol kifejthetik hatásukat, az anabolizmust és a vazodilációt. Amikor rezisztencia-tréninggel kombináljuk, az Animal Nitro tulajdonképpen képes arra, hogy segítsen szervezetednek több tápanyagot szállítani a dolgozó izmokhoz, hamarabb helyrejönni és új izomtömeget építeni a fehérjeszintézis javításával, a nettó izomfehérje-egyensúly jobbításával és az izmok leépülésének megakadályozásával. Grammról grammra, semmi nem olyan tiszta, olyan hatékony és erős mint az Animal Nitro. Ez az egyik legkiválóbb minőségű aminosav alapú kiegészítő.


Animal. Hardcore Training Packs.

Mitől olyan az Animal, amilyen? Az Animal a teljes és hiánytalan formulákról szól. Nincs szükség a különböző kiegészítők összekeverésére és centizgetésére. Mindent, amire szükséged van megkapsz egyetlen csomagban, a hatóanyagoktól a segédanyagokig. Nincs szükséged doktorátusra táplálkozástudományból vagy biokémiából ahhoz, hogy tudd, mit kell szedned. Csupán vegyél be egy csomaggal, és utána koncentrálj az edzésre.

Animal Nitro

  • 100%-ig páratlan aminosavak
  • Emberi izomfehérje-komplex
  • Az aminosavak tökéletes aránya
  • Egyedi, bolus által irányított beviteli rendszer
  • BCAA-val gazdagítva: 9.135mg adagonként

Ajánlott Fogyasztás: Emeléskor létezik egy kritikus négyórás anabolikus "lehetőség-ablak". Az ablak kihasználásához szedj be egy csomag Animal Nitrot az ellenállási tréning után legkésőbb harminc perccel. Jobb eredmények elérése érdekében két csomaggal vegyél be naponta, az elsőt rögtön emelés előtt, a másodikat pedig legkésőbb harminc perccel utána. Ha edzés utáni fehérje-turmixot használsz, várj legalább még 30-45 percet az Animal Nitro csomag bevétele után, és csak aztán fogyaszd el a turmixot. Az Animal Nitrot mindig üres gyomorra vedd be, lehetőség szerint 250 ml szőlő- vagy egyéb gyümölcslével.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-04-09
hello! kérdésem az Animal pak-röl lenne! szòval vettem egy dobozzal és még soha semmit nem szedtem elötte de tudni szeretném hogy szedhetek e mellé creatin monohidrátot és hogy hatni fog e ez a kombináciò???? heti 4x edzek power lift training meg body building!!! válaszodat előre is köszi!

válasz
2014-04-10
Szia!

Igen, és jó eséllyel igen.

Vevővélemények