Forsen (30 kap.)

 / 3.5 2 vélemény
Olimp Sport Nutrition Forsen 30 kap.
Ár: 1 990 Ft
Egységár: 66,33 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Olimp Labs Forsen - 30 kapszula

A nyugodt alvásért!

Az Olimp Forsen gyógynövények kivonatával, speciális „relaxáló” és regeneráló aminosavakkal, vitaminokkal és magnéziummal támogatja a nyugodt, igazán pihentető alvást.

Kevés fontosabb dolog van a ténylegesen pihentető alvásnál. A szervezet ilyenkor képes megnyugodni, kiheverni az ébrenlét során elviselt stresszt és fizikai terheket. Ebben az időszakban gyógyulunk a leginkább, ilyenkor képes a szervezet fejlődni – mindegy, hogy egy sportoló izomzatának fejlődéséről, vagy egy növésben lévő fiatalról legyen szó. Számtalan testi folyamat csak ilyenkor képes lezajlani és ebben az időszakban regenerálódnak sejtjeink.

Gondoljuk csak végig, milyen az, amikor éjjelente forgolódunk, fel-felébredezünk, reggel pedig fáradtabban ébredünk, mint amilyenek lefekvéskor voltunk. Teljesen mindegy, hogy ez a napi stresszből adódik, vagy „csak” jellemzően álmatlanságból ered. A végeredmény, hogy egész nap a bódultsággal, álmatag kábasággal kell küzdenünk, gyakorlatilag nem tudunk a munkánkra, a feladatainkra koncentrálni és csak azt várjuk ébredéstől, hogy mikor fekhetünk újra vissza az ágyunkba. Ilyenkor ingerlékenyebbekké válunk, sokkal rosszabbul tűrjük és kezeljük a stresszhelyzeteket, jellemzően ilyenkor születnek a rossz döntések…

Ez így nem vezet jóra! Hosszú távon az alváshiány komoly testi tünetekhez vezet, de a fáradtságból eredő koncentráció hiánya a munkánk során is komoly balesetekbe torkollhat! Jobb kipihenni magunkat!
Az altató tabletták segíthetnek, de sajnos sokuk kellemetlen, vagy hosszú távon káros mellékhatásokkal járhat, valamint ébredés után is elhúzódó bódultságot okozhat. A gyógynövények többnyire lágyabban, természetesebben hatnak, a szervezetünk is jobban képes tolerálni a használatukat, illetve kisebb a hozzászokás esélye.

Az Olimp Forsen kapszula ősrégi, természetes eredetű gyógynövények hatékony kivonatát tartalmazza, melyet a modern orvostudomány által is használt „relaxáló” és regeneráló aminosavakkal, vitaminokkal és magnéziummal tettek még hatásosabbá!

  • Közönséges zab kivonat: a zab fogyasztása napjainkra leginkább azért vált népszerűvé, mert különösen gazdag a szervezet számára értékes tápanyagokban. Mindamellett támogatja az idegrendszer működését, illetve nagyszerű görcsoldó és idegnyugtató.
  • Citromfű kivonat: Hatékony antidepresszáns, segít túllépni a napi problémák okozta feszültségen. Támogatja az immunrendszert, illetve kiváló antioxidáns – segít semlegesíteni a szervezetünket érő (így az öregedést és a sejtek károsodását is okozó) oxidatív stressz hatásait.
  • Komló kivonat: a népi gyógyászatban régóta használják nyugtató és enyhe altató hatása miatt. Segíthet az elalvási nehézségek esetén, illetve az alvást is mélyebbé téve segíthet, hogy az éjszaka is pihentetőbb lehessen. Az ébrenlét során csökkentheti a feszültség tüneteit és a szorongást.
  • Sáfrány kivonat: a világ talán legdrágább fűszeréről sokan nem tudják, hogy rendkívül hatékonyan űzi el a depressziót, az apátiát és a stressz tüneteit, valamint kiváló fájdalom- és gyulladáscsökkentő. Ha nem nyomasztanak a napi gondok, nem küzdünk fájdalmakkal, úgy könnyebben és mélyebben tudunk aludni!
  • Theanine: egyfajta „relax” aminosav, amely a zöld teában is megtalálható. Közvetlenül az agy pihenési funkcióját támogatja úgy, hogy az ébren töltött időszakban nem okoz bódultságot, vagy álmosságot – gyakorlatilag a mélyebb alvás lényegesen pihentetőbb, így egységnyi idő alatt „hatékonyabb” a pihenés.
  • Tryptophan: esszenciális aminosav (a testünk számára nélkülözhetetlen, de a szervezet nem tudja önmagától előállítani), amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az agyunkban a nyugalomhoz és alváshoz szükséges hormonok (melatonin és szerotonin) termelődhessenek. Segítségével ténylegesen mély és pihentető alvás érhető el a szervezet természetes képességének felerősítésével.
  • GABA: speciális aminosav, mely az elalvás és a regeneráció záloga lehet! Elnyomja a feszültséget okozó hormonok hatásait, így megnyugodva képesek leszünk elaludni. További fontos képessége, hogy serkenti a regenerációért felelős hormonok termelődését, így például izmaink is jobban fejlődnek éjjel egy kiadós sportolást követően.
  • Niacin (B3 vitamin): felelős a szervezetben dolgozó egyes hormonok termelődésért, tehát a gyulladást csökkentő és az antidepresszáns hormonok képződése is fokozódhat. Fontos az idegrendszer és az immunrendszer helyes működéséhez, értágító hatású, valamint hozzájárul az éjszakai regenerációs folyamatokhoz.
  • Magnézium+B6 vitamin: Mára széles körben ismert ezen kombináció stresszkezelést támogató, illetve az agyi és idegi funkciókat segítő hatása. Egyben az izomgörcsök enyhítésében, vagy teljes megszüntetésében is számíthatunk rá, ezért fokozott szellemi, vagy fizikai munka esetén erősen javasolt a használata, mivel a szervezetben mindkettő kismértékben vagy csak jelen és terhelés hatására nagyon gyorsan képes kiürülni.


Javasolt használat:

  • 1 kapszula naponta, körülbelül 1 órával elalvás előtt, nagy mennyiségű vízzel fogyasztva.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-10-05
Szia! Látom még nem érkezett kérdés vagy vélemény! Ha hasznáta valaki ismerősi körötökben bevált, vagy összetevők alapján tudnátok javasolni? A biotech sleep-je nagyon drága és sajnálok annyit kiadni rá! Esetleg más alternatívát tudnátok javasolni? (nehezen és egy-két óra fele alszom el ami hátráltatja a regenerálódásom) Javasolták a citromfű teát de nem nagyon használ semmit igazából! Várom az ötleteket! Nagy köszönet előre is nektek!

válasz
2018-02-05
Szia. Nincs róla infónk... De az összetételt nézve, jobban jársz h te magad szedsz együtt GABA 750 -t és Tryptophan-t lefekvés előtt.

Vevővélemények

Hmmm
2017-09-28
Az elalvasban nem sokat segít de ha sikerül akkor sokkal mélyebben alszol és kipihentebben ebredsz