Iso Whey Zero + Protein Gusto Pancake + Omega 3 (szett)

 / 5.0 1 vélemény
BioTech USA Iso Whey Zero + Protein Gusto Pancake + Omega 3 szett
Ár: 7 990 Ft
10 135 Ft
Megtakarítás:2 145 Ft 21%
1 X
Iso Whey Zero 0,5 kg
Iso Whey Zero 0,5 kg
BioTech USA
Íz:
1 X
Omega 3 90 g.k.
Omega 3 90 g.k.
BioTech USA
1 X
Protein Gusto Pancake 480 gr.
Protein Gusto Pancake 480 gr.
BioTech USA
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Iso Whey Zero + Protein Gusto Pancake + Omega 3

Fehérje, palacsinta, és néhány kapszulányi egészség? Kinek nem jönne ez jól? Ebben a csomagban az egyik legnépszerűbb "minden mentes" fehérje, valamint egy proteines palacsinta por, és egy doboz omega 3 található. A fehérje fontosságára kér is szót pazarolni - ha sportolsz, akkor tudod, hogy az izmok számára elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű fehérje fogyasztása, de a regenerálódásodnak sem mindegy, hogy mennyi, és milyen fehérje csúszik le a torkodon. A proteines palacsinta már érdekesebb kérdés: persze, ki tudsz keverni magadnak egészséges és proteindús pancake tésztát, de mégis minek, ha itt van készen? Kikevered vízzel, kisütöd, eszed, ennyi dolgod van vele. Bontástól a palacsintáig kb 3 perces folyamat. Egy kapkodós reggelen ennél jobb megoldást nemigen találsz, ha neked fontos, hogy valami meleg kajád legyen ezen a korai órán. Az omega 3-nak pedig annyi pozitív hatása van, hogy felsorolni is nehéz lenne - mindenkinek kötelező jelleggel szednie illene, hacsak nem olajos halakat eszel 0-24-ben. Erre azonban kis hazánkban nemigen van példa :)

"Így csomagban egész megérte ez a három termék. Igazából a palacsinta miatt rendeltem, a másik kettő pedig alap kiegészítő nálam, így jól jött. A fehérje jól oldódik, az íze sem rossz, bár a tiramisu nem annyira az én világom. Az omega-3-ról sok mindent nem lehet mondani. A palacsinta volt nálam az újdonság, ami szerintem egész jól sikerült. Bár a sütésével kínlódtam, nem nagyon sikerült megfordítani, máskor lesült, de ez jó eséllyel az én bénaságom és a megfelelő edény hiánya miatt volt. Viszont sütöttem muffint belőle, ahol csak alapnak használtam, raktam bele zabpelyhet, kókuszreszeléket, kókuszlisztet, zablisztet, fahéjat, és ezt sütöttem ki formákban. Eddig az egyik legjobban sikerül sütim lett. Szóval lehet belőle kreatívkodni."

Tehát reggel egy pancake, nap közben kaja, edzés után egy Iso Whey, és mindemellett az omega 3 - komplett csomag, mindenkinek, aki egy picit is szíván viseli a fehérjebevitelét és az egészségét! Ja, és így együtt jobban meg is éri, mint külön-külön ;)

A termékek szedése

Az Iso Whey Zero legfontossabb szedési időpontja az edzés utáni időpont, de bármelyik napszakban kiegészítheted vele a napi fehérjebeviteledet. Egy adagolókanál (25g) port oldj fel 2-3 deci vízben, ízlés szerint. A Pancake elkészítése pofonegyszerű: csak mérj ki egy adag (40g, azaz 3 púpozott evőkanál) port, keverd el egy fél deci vízben, majd ezt követően a masszát 2 perc alatt ki tudod sütni, és kész is vagy. Az omega 3-at szedd bármelyik étkezéseddel együtt, minimum 1, de inkább napi 3x1 szemes mennyiségben!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Rendben van
2016-09-19
Így csomagban egész megérte ez a három termék. Igazából a palacsinta miatt rendeltem, a másik kettő pedig alap kiegészítő nálam, így jól jött. A fehérje jól oldódik, az íze sem rossz, bár a tiramisu nem annyira az én világom. Az omega-3-ról sok mindent nem lehet mondani. A palacsinta volt nálam az újdonság, ami szerintem egész jól sikerült. Bár a sütésével kínlóadtam, nem nagyon sikerült megfordítani, máskor lesült, de ez jó eséllyel az én bénaságom és a megfelelő edény hiánya miatt volt. Viszont sütöttem muffint belőle, ahol csak alapnak használtam, raktam bele zabpelyhet, kókuszreszeléket, kókuszlisztet, zablisztet, fahéjat, és ezt sütöttem ki formákban. Eddig az egyik legjobban sikerül sütim lett. Szóval lehet belőle kreatívkodni.